De applicatie Wobble staat weer in de App Store
Redactie

Apple heeft vorige week een grote schoonmaak gehouden in de App Store. Bij deze schoonmaak heeft het bedrijf ruim 5.000 applicaties die erotisch getint waren uit de App Store verwijderd. Bij deze actie is de applicatie Wobble ook verwijderd. De ontwikkelaars van de applicatie hebben het hier niet bij laten zitten. Ze hebben de applicatie helemaal veranderd om toch in de App Store te mogen.

Wobble voor de verandering

Met de applicatie Wobble kan je een foto openen waarop je een aantal punten kan aanwijzen. Deze punten op de foto schudden met je iPhone mee als je deze schudt. De applicatie was voor de verandering duidelijk gericht op foto’s met een erotische afkomst. Bij de screenshots was duidelijk te zien dat de ontwikkelaar de applicatie gemaakt heeft om de borsten van vrouwen op foto’s te laten bewegen.

Wobble 1.8

De nieuwe versie van Wobble heeft een nieuwe stijl gekregen. Op de screenshots in de App Store zijn nu vrolijke kuikentjes te zien. Bij het kuikentje zijn de ogen van het kuikentje voorzien van beweegpuntjes, en dus proberen de ontwikkelaars duidelijk hun imago te veranderen om in de App Store actief te blijven.

Wobble Premium

Glentwood pty ltd

9 (8 reviews)
€ 1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.