Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

De 8 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 33 – 2014

Gijs Ettes
17 augustus 2014, 11:30
4 min leestijd
De 8 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 33 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone en iPad apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

Tiny Wings

Andreas Illiger

€ 1,99 via App Store

Tiny Wings is een heel simpel, charmant spelletje, waarbij je met een vogel zo ver mogelijk moet zien te komen door over eilanden te vliegen. Je bestuurt de game met slechts één vinger: druk op je scherm en het vogeltje duikt naar beneden, laat los en hij vliegt weer omhoog. Door gebruik te maken van heuveltjes probeer je snelheid te winnen en hoog in de wolken te komen, waardoor je verder en verder komt. Ga je te langzaam dan haalt de nacht je in en ben je game over.


Een van onze favoriete (en wat ons betreft beste) Twitter-apps van dit moment is Tweetbot 3. Je betaalt relatief veel voor deze Twitter-client, maar hij is ontzettend compleet en wordt bovendien regelmatig van updates voorzien. Zo kent Tweetbot nu bijvoorbeeld al volledige ondersteuning voor iOS 8. Wat de app zo handig maakt is de aanpasbare balk onderin, waar je zelf snelkoppelingen naar veelgebruikte functies kunt plaatsen. Je voegt gemakkelijk meerdere accounts toe en kunt tweets, personen, hashtags en bepaalde woorden wegfilteren (muten).

EPOCH.2

Uppercut Games Pty Limited

€ 0,99 via App Store

Epoch 2 is het vervolg op het vrij succesvolle eerste deel en verscheen eind vorig jaar op iOS. In de game van Uppercuts speel je wederom in een futuristische wereld en neem je het op tegen vijanden, door te schieten en door het level te bewegen volgens een coversysteem. De game is erg vermakelijk en dankzij het gebruik van de Unreal Engine ziet de actie op het beeld er fraai uit. Tot en met volgende week is Epoch 2 bovendien gratis te downloaden.

Manything

Videoloft Ltd

Gratis via App Store

Met Manything tover je elk iOS-apparaat met iOS 6 om tot een heuse beveiligingscamera. Manything maakt gebruik van de camera in je Apple-toestel en streamt live beelden over het internet, zodat je het via je iPhone of pc kan bekijken. Dan weet je dus altijd en overal of er gekke dingen in huis gebeuren. Je krijgt 12 uur gratis om te proberen, daarna betaal je 4,99 euro om zeven dagen te streamen in een maand met maximaal twee toestellen.

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET Cooperatief U.A.

Gratis via App Store

Bij de aankondiging van de terugkijkdienst NLziet eind vorig jaar werd de ondersteuning van Chromecast al beloofd. Die optie is na een update van de iPhone- en iPad-app deze week toegevoegd. Met een Chromecast (een hdmi-stick van Google voor in de tv), kunnen gebruikers van NLziet voortaan uitzendingen naar de televisie streamen. Dit werkt erg simpel. Je kiest een uitzending op je iOS-apparaat en er verschijnt rechtsboven in beeld een icoon. Als je daarop tikt, wordt de content meteen op je tv afgespeeld.


De slimme mail-app Mailbox heeft afgelopen week een update gekregen die de Nederlandse taal toevoegt. Het unieke aan Mailbox is dat het je berichten als todo’s behandelt. Mails van Gmail en/of iCloud stromen in één map binnen en met veegbewegingen kun je ze archiveren, verwijderen, toevoegen aan een lijst of markeren als herinnering. In het laatste geval verschijnen ze op een later tijdstip weer in je inbox, zodat je ze dan kunt bekijken en afhandelen.

Yo.

Life Before Us, LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Yo, de supersimpele chat-app die communicatie beperkt tot twee tekens, biedt vanaf versie 1.1 de mogelijkheid om een eigen profiel met je naam en foto in te stellen. De laatste versie van de app introduceert verder de functie ‘Yo link’. Deze maakt het mogelijk om links die je hebt gekopieerd en die op je klembord staan, te delen met andere gebruikers. Om de link te sturen, druk je even op de naam van een andere Yo-gebruiker. Je kunt echter ook gewoon Yo’en zonder deze functies te gebruiken.

SwiftScan - Document Scanner

Maple Media Apps, LLC

Gratis via App Store

De handige app Scanbot is al een tijdje beschikbaar in de App Store en pasgeleden van een update voorzien die de app goedkoper en beter maakt. Je kunt er van alles mee scannen: van facturen en festivaltickets tot reisdocumenten en boardingpassen. Sinds de laatste update is de kwaliteit van de scans die je maakt beter en moet de app sneller werken. Je maakt met de app PDF’s of JPG-bestanden met een kwaliteit van 200 dpi en voegt gemakkelijk meerdere scans toe aan één bestand.

Check de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken

Hieronder vind je onze overzichten met de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken. Lees ook 5 redenen waarom iedereen de Mailbox iOS-app zou moeten gebruiken en check ons overzicht met de 4 beste Twitter-apps voor de iPhone!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu