De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 32 – 2014

Gijs Ettes
10 augustus 2014, 14:08
3 min leestijd
De 7 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 32 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone en iPad apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.


Wingme werkt als Tinder, maar dan leuker. Nu kunnen je vrienden als wingman worden ingezet om een toffe date voor je te regelen. Wingme is dus niet alleen geschikt voor singles, ook voor bezette vrienden die singles aan een man of vrouw willen helpen. Wingme is ook handig voor als je je afvraagt of vrienden wel zo blij zouden zijn met je nieuwe vriendin. Met de app kies je namelijk samen met hen je potentiële partner uit. Goede vrienden zullen weten wat je smaak is en daarom is de ware vinden ineens een stuk gemakkelijker.

Pinterest

Pinterest

Gratis via App Store

Pinterest is natuurlijk al langer in de App Store te vinden en heeft – in navolging van populaire fotonetwerken Instagram – sinds afgelopen week eindelijk een chatfunctie. Je hebt nu de mogelijkheid om privéberichten te verzenden, om zo bijvoorbeeld ideeën en ontdekkingen uit te wisselen en projecten te plannen. Plaatjes die worden gedeeld via de chatfunctie zijn bovendien nog steeds te liken en te plaatsen op je eigen prikbord.

Graffiti Me!

Bluebear Technologies Ltd.

Gratis via App Store

De app Graffiti Me, die je nog tot en met morgen gratis kunt downloaden, doet precies wat de naam doet vermoeden: hij tovert de normale foto’s uit je galerij om tot kunstwerken van graffiti. Je kunt ook nieuwe foto’s maken, deze voorzien van een van de vele filters en vervolgens delen via sociale media of e-mail. Uiteraard mag een tag daarbij niet ontbreken, zodat iedereen ziet dat jij voor de muurdecoratie verantwoordelijk bent.


Sinds begin deze maand is de gratis muziek-app Songhop beschikbaar in de App Store. Wat de app zo interessant maakt, is het feit dat hij je helpt om nieuwe muziek te ontdekken. Je ‘hopt’ gemakkelijk van het ene naar het andere genre. Vanuit het startscherm kun je zoeken op een artiest, liedje of muziekgenre, waarna Songhop je korte audiofragmenten voorschotelt. Deze kun je afwijzen of liken, waarna de liedjes in je lijst met favorieten terechtkomen. De lijst maakt deel uit van een profiel dat anderen kunnen bekijken om muzikale inspiratie op te doen.

I'M IN - Win of koop tickets

DHZ Online B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het evenementen- en festivalseizoen weer is losgebarsten. Met I’M IN kun je voortaan sneller kaartjes winnen en loop je minder gevaar om je favoriete evenement te missen. Voor de actieve festivalganger is deze app dan ook zeker het proberen waard. De tickets kun je winnen door een spel te spelen. Als je in het midden van het scherm op een knop drukt, laat je een rad draaien. Let op: het spel kan maar één keer gespeeld worden, een goede tip is dan ook om al je spins in één keer te gebruiken.

Foursquare City Guide

Foursquare Labs, Inc.

Gratis via App Store

De locatie-app Foursquare heeft afgelopen week een complete make-over gekregen. De app gaat helemaal terug naar de roots, maar voelt gloednieuw. De huisstijl is veranderd en de app dient nu écht als persoonlijke gids. Bij het opstarten word je gevraagd om dingen aan te tikken waar je van houdt, zoals pizza, wijn, livemuziek, romantische plekken of tequila. Ga je vervolgens op zoek naar een toffe plek bij jou in de buurt, dan houdt de app rekening met wat je eerder hebt ingevuld.


De komende dagen kun je de betaalde teken-app Sketchbook gratis downloaden voor de iPhone en iPad, al leent het grotere scherm van laatstgenoemde zich natuurlijk het beste voor het maken van fraaie digitale schilderijen en schetsen. De teken-app biedt een groot aantal penselen, pennen, markeerstiften en kleuren die je naar wens kunt aanpassen en dankzij de functie Steady Stroke is het zelfs voor beginners gemakkelijk om een kunstwerkje te maken.

Check de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken

Hieronder vind je onze overzichten met de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken. Bekijk daarnaast ons overzicht met de 5 zaken die je moet weten over de opening van de Apple Store Den Haag, die gisterochtend plaatsvond.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu