De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

De 6 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 37 – 2014

Gijs Ettes
14 september 2014, 15:21
3 min leestijd
De 6 leukste iPhone en iPad apps in de App Store van week 37 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone en iPad apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.


TempoRun is een slimme app voor hardlopers die tijdens het sporten graag naar muziek luisteren. Kort gezegd zorgt de app ervoor dat er alleen muziek wordt afgespeeld waarvan het tempo overeenkomt met jouw stappen. Hiervoor deelt TempoRun muziek in op verschillende tempo-niveaus, van rustig wandelen (1) tot een fikse sprint (10).

Bicolor

1Button SARL

€ 2,49 via App Store

Bicolor is Apple’s gratis App van de Week. De puzzelgame is wat lastig uit te leggen, maar het concept heb je zo door. Op het scherm zie je een groot, gekleurd vlak. Op dat vlak zijn gekleurde vierkantjes te zien met een cijfer erop die je kunt ‘uitsmeren’ over evenveel vakjes als het cijfer aangeeft. Met een ander vierkantje, dat dezelfde kleur heeft als het grote, gekleurde vak, dien je de sporen weer uit te wissen, zodat er één kleur overblijft.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

WhatsApp is afgelopen week van een update voorzien die een hele waslijst met nieuwe functies introduceert. Eén daarvan is de mogelijkheid om chat- en groepsgesprekken te archiveren. Ook nieuw is de optie om onderschriften aan foto’s en video’s toe te voegen. Verder heb je na installatie een knop om snel de camera te openen om zo foto’s te maken en te delen. Maak je gebruik van de iPhone 5S, dan kun je slowmotion video’s maken en delen. Verder zijn filmpjes iets bij te snijden, alvorens je ze naar een gesprekspartner stuurt.


In Scorched bezie je de actie van boven en moet je in een postapocalyptische wereld items verzamelen en vijandige weggebruikers overhoop schieten met grof geschut. De game heeft een fijne getekende stijl met afwisselende omgevingen en toffe effecten. Er zijn ruim 50 events en gamemodi om te spelen en via Facebook kun je het tegen andere spelers opnemen. Ook heb je veel opties om je bolide en wapens te upgraden.


MyScript Smart Note is een handige notitie-app voor de iPad die normaal gesproken 5,99 euro kost, maar nu tijdelijk gratis te downloaden is. Je kunt in de app alles kwijt wat je zo te binnenschiet. Teksten zijn in te voeren middels het keyboard, maar ook te schetsen met je vinger of een stylus. De app herkent je handschrift in diverse talen, laat je foto’s toevoegen en annotaties maken.

MARVEL Spider-Man Unlimited

Gameloft

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Spider-Man-fans opgelet! De nieuwste game met de webslingeraar in de hoofdrol heeft eindelijk zijn weg naar de App Store gevonden. Spider-Man Unlimited heeft een toffe cartoony stijl en een uitgebreide verhaalmodus met diverse afleveringen en tientallen missies. Alle bekende personages uit het Spider-Man-universum passeren de revue en het is de bedoeling om de Sinister Six een halt toe te roepen.

Check de beste iPhone en iPad apps van de afgelopen weken

Hieronder vind je de beste apps van de afgelopen weken. Check ook de toestelpagina’s van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus voor alle specs, features en het laatste beeldmateriaal van de nieuwe iPhones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu