Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

De 6 beste Nederlandse apps van november – 2014

Rutger Otto
28 november 2014, 17:31
2 min leestijd
De 6 beste Nederlandse apps van november – 2014

We lichten op iPhoned de beste apps uit voor iOS. Niet alleen apps die internationaal aanslaan, we vergeten ook de apps van Nederlandse bodem niet. Dit zijn de 6 beste Nederlandse apps van november die niet op jouw toestel mogen ontbreken!

Lees verder na de advertentie.

Thuisbezorgd.nl

Takeaway.com

Gratis via App Store

De Thuisbezorgd-app werd deze maand helemaal gerenoveerd. De app is voorzien van een nieuw design waardoor het een stuk overzichtelijker is geworden. Met de frisse look is het gemakkelijker bestellen, zo zie je in een oogopslag of een restaurant geopend is, wat de bezorgkosten zijn en voor welk bedrag je minimaal moet bestellen. Helaas is de app nog steeds niet geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Buienalarm

Infoplaza BV

Gratis via App Store

Buienalarm was altijd al één van de fijnste en handigste weer-apps, maar is na de update van deze maand nog beter geworden. Het belangrijkst is de toevoeging van een widgetfunctie. Je hoeft dus niet per se de app te openen om te weten te komen of het gaat regenen. Ook is Buienalarm geoptimaliseerd voor de grotere iPhone-schermen.

9292 reisplanner OV + e-ticket

9292

Gratis via App Store

9292 is een must-have voor iedereen die wel eens met het ov reist. Ook deze app is van vernieuwing voorzien en biedt nu een wel heel handige functie. Bij elke reis is namelijk te zien of er vertraging op het traject is en hoe lang je extra moet wachten. Zo kun je gemakkelijk zien of je de bus-aansluiting wel haalt als je trein 10 minuten te laat is.

Peerby

Peerby

Gratis via App Store

Nog een make-over. De succesvolle leen-app Peerby is vernieuwd. Vorige maand kreeg de Nederlandse startup een investering van 1,7 miljoen euro van buitenlandse bedrijven, het eerste geld is in een betere app gestoken. Dit moet er voor zorgen dat Peerby ook in het buitenland een succes gaat worden. De app heeft een nieuw design waarmee je spullen sneller kan vinden en beter kan zoeken.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

De populaire verkeers-app Flitsmeister is aangepast aan de hogere resolutie van de nieuwe iPhones. Maar interessanter: je kan nu andere Flitsmeister-gebruikers zien op de kaart. Daarnaast worden files en flitsers nu uitgesproken door de app, wat de verkeersveiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de app ten goede komt. Nu kun je je ogen gewoon op de weg houden, terwijl belangrijk flitsnieuws wordt opgelezen.

Fitmo Coach

Fitmo B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De Amsterdamse startup Fitmo bestaat nog geen jaar of het heeft al 1,2 miljoen euro aan investeringen binnen. Dat allemaal dankzij een goed idee: een persoonlijke coach via een app. Fitmo is een app die mensen helpt die wel willen sporten, maar motivatie nodig hebben. Via de app worden gebruikers aan persoonlijke trainers gekoppeld. Samen stellen ze schema’s op, bespreken ze doelen en praten ze over prestaties. Momenteel werkt Fitmo via een invite-systeem.

Check ook ons overzicht met de beste Nederlandse apps van oktober!

Lees meer App Store nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu