4 Valentijn apps voor een romantische avond

Roel van Hout
14 februari 2014, 15:43
2 min leestijd
4 Valentijn apps voor een romantische avond

14 februari, de meest romantische dag van het jaar! Weet je nog niet wat je moet doen vanavond, of zit je alleen en wil je daar verandering in brengen? We zetten de 4 beste Valentijn apps voor een romantische avond voor je onder elkaar.

Lees verder na de advertentie.

4 Valentijn apps

Voor bloemen bestellen is het te laat, maar je kunt je vriend of vriendin altijd nog met een diner verrassen! Dankzij Couverts kun je gemakkelijk zien welke restaurants er in de buurt zijn, en welke er nog plek hebben. Als je een keuze hebt gemaakt plaats je via de app een reservering. Dat kun je beter snel doen, want zoals gebruikelijk zitten veel restaurants vanavond stampvol met verliefde stelletjes.

iKamasutra Sex Positions Guide

SutraTaps

Gratis via App Store

Maar uiteraard kun je ook thuisblijven om hele andere dingen te doen! Ben je wel eens toe aan iets nieuws in de slaapkamer, dan biedt de App Store een stortvloed aan apps om inspiratie op te doen. iKamasutra is ter gelegenheid van Valentijnsdag gratis te downloaden en laat je op allerlei manieren posities sorteren: zo kun je aangeven hoe complex of intensief het mag zijn, en op welke plek het uitgevoerd moet kunnen worden. Een autostoel vereist bijvoorbeeld meer lenigheid dan een bed. Niet alle posities zijn standaard doorzoekbaar: die kun je kopen met in app-aankopen. Met het standaardpakket ben je vanavond echter wel zoet.

→ Vind meer leuke thematische apps op onze iPhone apps pagina!

Pathé Nederland

Pathé Theatres BV

Gratis via App Store

Je kunt natuurlijk ook naar de film! Met de Pathé Mobiel app check je gemakkelijk en snel welke films waar en wanneer draaien en reserveer je tickets voor voorstellingen. Handig om op het laatste moment even na te gaan waar nog plek is, want reken maar dat het vanavond druk zal zijn in de Nederlandse bioscopen!

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Heb je het uitzicht op een avond alleen? Als je snel bent, kun je daar nog verandering in brengen! Met Tinder vind je gemakkelijk en snel andere Tinderaars in de buurt. Door naar links of rechts te swipen keur je anderen goed of af. Heb je beet, dan kun je met elkaar chatten en wie weet op het laatst nog een afspraak voor een gezellige date maken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu