De 5 beste Nederlandse apps van juni – 2015
Rutger Otto

We lichten op iPhoned regelmatig nieuwe iOS-apps uit. Niet alleen apps die internationaal aanslaan, maar ook apps van Nederlandse bodem. Dit zijn de 5 beste Nederlandse apps van juni die je niet mag missen!


Met Whever kom je nooit meer te laat. De app helpt jou en je vrienden bij het maken van afspraken en zorgt er vervolgens voor dat iedereen op tijd komt. Bij het maken van een afspraak kun je namelijk ‘straffen’ invoeren voor diegenen die te laat komen. Denk aan het doen van een X aantal pushups of het betalen van drank. Dat maakt Whever een toffe agenda-app voor vriendengroepen. Verder is het mogelijk een kaart bij te voegen met waar het evenement plaatsvindt. Handig is ook dat je altijd kan zien hoeveel tijd iedereen nodig heeft om op de afspraak te komen.

ABN AMRO Mobiel Bankieren

ABN AMRO Bank N.V.

7 (66 reviews)
Gratis via App Store

ABN AMRO heeft zijn iOS-app voorzien van ondersteuning voor iDEAL. Zodoende is het voor gebruikers nu mogelijk om vanuit de app iDEAL-betalingen te starten en af te handelen. Als je een iDEAL-betaling start, krijg je de keuze om via de app te betalen. Ook het daglimiet is in te stellen – tot 3000 euro per overboeking.

Opgelicht?!

AVROTROS

6 (6 reviews)
Gratis via App Store

Het tv-programma Opgelicht heeft nu een officiële app. Daarmee blijf je op de hoogte van actuele oplichtingspraktijken dankzij meldingen op je iPhone. Je kunt zelf categorieën instellen die je wil volgen, zoals geldzaken of malafide webshops. Je krijgt dan vanzelf relevante tips en meldingen als er iets aan de hand is. Zo voorkom je dat je zelf wordt opgelicht.

BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids

BarDoggy

7 (5 reviews)
Gratis via App Store

De app mijnKroeg is vernieuwd. Hij heet nu BarDoggy en is de laatste grote update gooit hij het over een iets andere boeg. De app kun je nog steeds gebruik om horecagelegenheden in de buurt te vinden, maar het is ook mogelijk deals te krijgen voor bijvoorbeeld een gratis hapje, drankje en entree. BarDoggy kan werken met gps, zodat je geschikte kroegen bij jou in de buurt vindt.

Blendle

Blendle

8 (9 reviews)
Gratis via App Store

Blendle Trending heeft zijn grootste update tot nu toe gekregen. De app van Blendle is van een make-over voorzien. Niet langer zie je grote afbeeldingen en beeldvullende artikelen op het hoofdscherm, maar worden ze opgedeeld in kleinere vakken en categorieën, zodat je gemakkelijker kunt bladeren. In Blendle Trending 2.0 geef je zelf aan wat je favoriete onderwerpen zijn waarvan je op de hoogte wil blijven.

Check ook de beste Nederlandse apps van mei!

Lees het laatste app-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.