De 5 beste kortingen apps voor je iPhone
Roel van Hout

Zo. Kerst zit erop, en aangezien dat een dure aangelegenheid zal zijn geweest, kan een beetje korting geen kwaad! Met deze 5 beste kortingen apps voor je iPhone mis je geen enkel koopje!

De beste kortingen apps

Groupon

Groupon, Inc.

9 (122 reviews)
Gratis via App Store

Het idee achter Groupon, dat een samentrekking is van group en coupon, is simpel: een bedrijf doet via de service een kortingsaanbieding. Als daar genoeg mensen op ingaan (dat wil zeggen: een dienst of product voor gereduceerd tarief aanschaffen), gaat de korting door en kun je er gebruik van maken. Via Groupon krijg je allemaal handige aanbiedingen – zowel lokaal als verder weg – in een handig overzicht. Er is voor ieder wat wils, dus download deze gratis app vooral!

SCOUPY

SCOUPY

8 (5 reviews)
Gratis via App Store

Met de Scoupy app op je iPhone, kun je met een gerust hart gaan winkelen – er is namelijk altijd wel een actie waar je wat aan hebt. Of het nou gaat om een gratis tweede hamburger in een bekend fastfood-restaurant, of twee bioscoopkaartjes tegen een verlaagd tarief: Scoupy even checken is altijd de moeite waard. Op een kaartje kun je bovendien gratis zien waar je gebruik kunt maken van de vouchers in Scoupy. Laat de app gewoon even zien bij het betalen, en de korting wordt meteen verrekend!

vouchercloud

Invitation Digital Ltd

Gratis via App Store

Vouchercloud kent eenzelfde werking, maar heeft soms net iets andere aanbiedingen dan Scoupy. Gebruik de apps daarom dan ook vooral naast elkaar, dan weet je zeker dat je al het voordeel pakt dat er te krijgen is!

Reclamefolder

Online Retail Service BV

9 (9 reviews)
Gratis via App Store

Vind je het aanbod van bovenstaande kortingen apps toch wat beperkt, dan kun je natuurlijk ook gewoon de reclamefolders van winkels doorspitten. We kunnen ons echter voorstellen dat je geen behoefte hebt aan een pak reclamefolders in je brievenbus. Gelukkig kun je met de Reclamefolders app de krantjes van de meeste winkels digitaal doorbladeren.

Spotta folders en aanbiedingen

Netwerk VSP B.V.

5 (18 reviews)
Gratis via App Store

Diezelfde dienst wordt ook door Spotta aangeboden. Daarnaast kun je in Spotta ook gemakkelijk vestigingen van het bedrijf achter een bepaalde aanbieding selecteren, dankzij de ingebouwde kaart. Zo zie je gemakkelijk wat er bij jou in de buurt in de aanbieding is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.