De 3Voor12 Luisterpaal staat in de App Store
Redactie

De luisterpaal applicatie van 3Voor12 is vandaag goedgekeurd door Apple. Met deze applicatie kan je wekelijks ongeveer 15 nieuwe cd’s beluisteren van bekende en onbekende bands. De muziek wordt via internet afgespeeld.

Vorige week schreef ik al een preview voor deze applicatie, omdat ik een beta versie had gekregen na het winnen van een wedstrijd. Deze preview is terug te lezen op deze website. Bij de preview zijn veel screenshots te zien, dus als je een goede indruk van de applicatie wilt krijgen is de preview zeker een aanrader.

De 3Voor12 Luisterpaal applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • toshke

  heb geen nederlands account, enkel usa en spaans, zou er iemand zo lief willen zijn me deze ipa te willen mailen ? thx bij voorbaat !!!!! toshke (at) gmail.com

 • Jan van Kampen

  @toshke
  Het is hier niet toegestaan om bestanden aan te vragen, ookal is de applicatie gratis. Ik begrijp dat je deze applicatie graag wilt hebben (gebruik hem zelf dagelijks), maar je zal toch echt een NL App Store account moeten aanmaken. Dit kan ook zonder betaal-gegevens, maar dan moet je even een Nederlandse redeem-code zien te bemachtigen.

 • toshke

  ok, thx.

 • toshke

  heb ondertussen een nederlands account 🙂