Fijne dagboek-app Day One is Apples gratis App van de Week
Erwin Vogelaar
Day One journaal + dagboek

Day One journaal + dagboek

Gratis

Onze score

7,5

Je leven dag na dag vastleggen kan prettig in de app Day One. Je kunt de komende week deze app gratis downloaden in de App Store.

Day One gratis downloaden

Zoek je nog een plekje om je leven vast te leggen? Dan heb je geluk, want Apples nieuwe gratis App van de Week is Day One. Elke week brengt het bedrijf een app onder de aandacht door deze gratis aan te bieden. Vaak zijn dit games, maar deze keer dus een persoonlijk dagboek.

Het prettige aan Day One is hoe gemakkelijk het is om dingen toe te voegen. Op het hoofdscherm kies je voor het toevoegen van een tekst of een foto. Vervolgens mag je ongestoord schrijven zonder extra’s, of je voegt toch wat meer aan je dagboekpagina toe. Zo is het mogelijk om een locatie, het weer, een activiteit en meer toe te voegen. Zelfs het aantal stappen dat je hebt gelopen plaats je bij je bericht. Op deze manier krijg je een compleet beeld van de dag om deze later, als je terugleest, weer opnieuw te beleven.

Berichten die je geschreven hebt mag je helemaal voor jezelf houden. Toch is het ook mogelijk om deze met de wereld te delen. Dit gebeurt door het bericht op de website van Day One te plaatsen als blog. Vervolgens is het bericht te delen via sociale media. De app stuurt verder een dagelijkse herinnering dat je nog iets moet schrijven. Gelukkig is deze reminder ook uit te schakelen als je niet lastig gevallen wil worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Day One journaal + dagboek downloaden

De komende zeven dagen is Day One dus gratis te downloaden. Voor het gebruik van de app heb je 167MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 10 draaien.

Download Day One journaal + dagboek in de App Store (gratis)

Day One journaal + dagboek

Bloom Built Inc

9 (1611 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.