Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Fijne dagboek-app Day One is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
29 juni 2017, 20:51
2 min leestijd
Fijne dagboek-app Day One is Apples gratis App van de Week
Day One journaal + dagboek

Day One journaal + dagboek

Gratis

Reviewscore

7,5

Je leven dag na dag vastleggen kan prettig in de app Day One. Je kunt de komende week deze app gratis downloaden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Day One gratis downloaden

Zoek je nog een plekje om je leven vast te leggen? Dan heb je geluk, want Apples nieuwe gratis App van de Week is Day One. Elke week brengt het bedrijf een app onder de aandacht door deze gratis aan te bieden. Vaak zijn dit games, maar deze keer dus een persoonlijk dagboek.

Het prettige aan Day One is hoe gemakkelijk het is om dingen toe te voegen. Op het hoofdscherm kies je voor het toevoegen van een tekst of een foto. Vervolgens mag je ongestoord schrijven zonder extra’s, of je voegt toch wat meer aan je dagboekpagina toe. Zo is het mogelijk om een locatie, het weer, een activiteit en meer toe te voegen. Zelfs het aantal stappen dat je hebt gelopen plaats je bij je bericht. Op deze manier krijg je een compleet beeld van de dag om deze later, als je terugleest, weer opnieuw te beleven.

Berichten die je geschreven hebt mag je helemaal voor jezelf houden. Toch is het ook mogelijk om deze met de wereld te delen. Dit gebeurt door het bericht op de website van Day One te plaatsen als blog. Vervolgens is het bericht te delen via sociale media. De app stuurt verder een dagelijkse herinnering dat je nog iets moet schrijven. Gelukkig is deze reminder ook uit te schakelen als je niet lastig gevallen wil worden.

Day One journaal + dagboek downloaden

De komende zeven dagen is Day One dus gratis te downloaden. Voor het gebruik van de app heb je 167MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 10 draaien.

Download Day One journaal + dagboek in de App Store (gratis)

Day One journaal + dagboek

Bloom Built Inc

Gratis via App Store
Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's