Datumprikker: populaire website heeft eindelijk eigen app
Wouter Nijsen

Net als op de site kun je bij evenementen mogelijke data opgeven en mensen vervolgens uitnodigen. Deelnemers krijgen daarna een mailtje in hun inbox, waarmee ze direct via de site of app kunnen aangeven wanneer ze wel, niet of misschien beschikbaar zijn.

DatumprikkerDat uitnodigen van mensen gaat lekker vloeiend: je kunt mensen bereiken via hun e-mailadres of gewoon je iPhone-contacten raadplegen. Eerder uitgenodigde contacten slaat hij bovendien op en vaste groepen aanmaken is eveneens mogelijk.

De nieuwe Datumprikker-app kan ook gebruikt worden om mensen op de hoogte te stellen van een nieuw rooster, of om mensen te laten inschrijven voor een al gepland evenement. Via e-mail of push-updates word je altijd op de hoogte gehouden van aan- of afmeldingen.

Het eveneens door Nederlanders ontwikkelde Invy krijgt er met Datumprikker een geduchte concurrent bij. App-ontwikkelaar Bread & Pepper maakte zijn eigen datumprikker-app Invy bij gebrek aan beter. Deze stijlvol vormgegeven app heeft echter een prijs van 1,79 euro.

Datumprikker

Filterworks

9 (760 reviews)
Gratis via App Store
Datumprikker
Datumprikker
Datumprikker
Datumprikker
Datumprikker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.