Datumprikker-app voor iOS compleet vernieuwd
Redactie
Datumprikker

Datumprikker

Gratis

Onze score

9

Een datum prikken voor een afspraak waar al je vrienden aanwezig kunnen zijn, lijkt haast onmogelijk. De Datumprikker-app speelt hier op in en zorgt ervoor dat je weet welke datum voor iedereen uitkomt.

Datumprikker-app op de schop

De app is al een tijdje uit op iOS, maar het design was nogal verouderd. Daarom vond ontwikkelaar Weekcal het hoog tijd om Datumprikker volledig op de schop te nemen. De update geeft het menu een fris en overzichtelijk design, waardoor je afspraak binnen enkele minuten gepland is.

Een afspraak maken is heel simpel. De app vraagt wat je wilt plannen, waarbij je met handige tijdbalkjes laat zien wanneer de afspraak begint en hoelang dit duurt. Ook handig is dat de Datumprikker-app samenwerkt met je agenda, zodat ook andere afspraken zichtbaar zijn in de app.

Je kunt mensen uitnodigen via e-mail, Facebook of de contactenlijst op je iPhone. De app slaat eerder uitgenodigde contacten op en laat je tevens groepen aanmaken. De afspraak kun je nu ook opfleuren met een van de beschikbare achtergronden.

De applicatie kun je ook gebruiken om mensen op de hoogte te stellen van een nieuw rooster, of om mensen in te schrijven voor een evenement. Via e-mail of pushnotificaties ben je altijd up-to-date over de aan- en afmeldingen van een afspraak. Hoeveel mensen beschikbaar zijn, zie je in het handige overzichtslijstje, waarna je met z’n allen de meest geschikte dag kunt uitkiezen.

Datumprikker downloaden

De nieuwste versie van de Datumprikker-app is via onderstaande link te downloaden. Zorg dat je beschikt over 6,8MB aan vrije opslagruimte en iOS 6 of nieuwer.

Datumprikker

Filterworks

9 (760 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.