Dat wordt rennen met de Zombies, Run! 5k Training op je iPhone
Redactie

De app Zombies, Run! 5k Training leert je om in een periode van acht weken vijf kilometer achtereen te lopen. Met deze app op je iPhone ga je zeker snel leren lopen, want de zombies achtervolgen je.

Trainingsprogramma

De app Zombies, Run! 5k Training op je iPhone bestaat uit een origineel trainingsprogramma voor beginnende hardlopers. Je bouwt in acht weken je conditie op en je uithoudingsvermogen zal snel toenemen. De zombies zullen je steeds achtervolgen en jij gaat daardoor natuurlijk extra snel lopen. Het is jouw taak om de stad van zombies te bevrijden en belangrijke missies uit te voeren. Je werkt dus spelenderwijs aan een betere conditie en dat maakt het hardlopen natuurlijk extra leuk.

Runner 5

Jij bent in het spel van de Zombies, Run! 5k Training de Runner 5, die in Abel Township tot een van de laatst overgebleven inwoners behoort. De zombies nemen snel in aantal toe en voor jou is een schone taak weggelegd om hulpmiddelen en voedsel te zoeken. Het hardlopen wordt dus met een spel gecombineerd en via je oordopjes krijg je van de trainer aanwijzingen. Dus als je op een leuke manier aan je conditie wilt werken, is deze app zeker aan te bevelen.

De app Zombies, Run! 5k Training is voor 2,99 euro te downloaden op je iPhone.

Zombies, Run! 5k Training

Six to Start

9 (29 reviews)
Gratis via App Store
Zombies, Run! 5k Training
Zombies, Run! 5k Training
Zombies, Run! 5k Training
Zombies, Run! 5k Training
Zombies, Run! 5k Training

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.