De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Dailymusic app: sociale muziekdienst op je iPhone

Redactie
17 juli 2012, 7:41
1 min leestijd
Dailymusic app: sociale muziekdienst op je iPhone

De Dailymusic app voor je iPhone is echt een applicatie waar je even naar moet kijken als je van muziek houdt. Er is het afgelopen weekend een update voor deze app gekomen met een aantal verbeteringen en toevoegingen.

Lees verder na de advertentie.

Guide pagina´s

Met de update van de Dailymusic app zijn er nieuwe Guide pagina´s aan toegevoegd. Veder kun je vanaf nu de profielfoto´s van gebruikers beter zien, want deze zijn groter geworden. Deze sociale muziekdienst applicatie geeft je de mogelijkheid om nieuwe artiesten en liedjes te ontdekken. Je komt in contact met mensen in landen over de hele wereld. Luister naar de muzikale smaak van anderen of breng je eigen muziekvoorkeuren onder de aandacht van een ander.

Ingebouwde muziekspeler

Er zijn verschillende manieren, waarop je op je iPhone naar muziek kunt luisteren via de app Dailymusic. Zo heb je non-stop toegang tot muziek via de geïntegreerde muziekspeler en kun je gratis naar muziekvideo´s van YouTube kijken en luisteren. Ontdek nieuwe muziek in een bepaald genre of in een bepaald land. Maak een eigen pagina aan om je eigen favoriete nummers te weer te geven. Bekijk ook eens de profielpagina´s van populaire DJ´s als het jezelf aan inspiratie ontbreekt.

Download de app Dailymusic gratis op je iPhone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu