DagDeal NL: alle aanbiedingen in één app

Wouter Nijsen
14 mei 2013, 9:29
1 min leestijd
DagDeal NL: alle aanbiedingen in één app

DagDeal NL is een handige app die alle aanbiedingen van onder andere Groupon en iBood in een overzichtelijk rijtje zet. Zo hoef je al die apps niet apart op je iPhone te zetten.

Dit zijn uiteraard niet de enige aanbiedingen die DagDeal NL voor je bijhoudt. ActieVanDeDag, BoekVandaag, DealDonkey, VoucherVandaag, 1DayFly en 123Aanbiedingen staan eveneens in de app. Bij Groupon kun je aangeven waar je woont, zodat je alleen relevante Groupon-kortingen te zien krijgt. De categorie Shopping en de rubriek Reizen en vakanties van Groupon zijn ook afzonderlijk in of uit te schakelen.

De voor jou relevante aanbiedingen komen vervolgens in een handig overzicht te staan. De naam van de aanbieder staat groot bovenaan, daaronder de aanbieding zelf en natuurlijk de originele en de aanbiedingsprijs. Meer details over de aanbieding zijn nog in de app te lezen. Als je echt interesse hebt, word je naar de desbetreffende website doorgestuurd.

DagDeal NL is natuurlijk niet de enige app die aanbiedingen op een rij zet. Zo zijn er bijvoorbeeld ook nog Dagacties, Dagaanbieding en AlleDealsVan. Scoupy is eveneens een aanrader. In deze app kun je bij veel eetgelegenheden vaak een fijne korting krijgen. Scoupy gebruikt hiervoor je locatie, zodat je bij het afrekenen snel een kortingsbon tevoorschijn kan halen.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Lifestyle
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's