Daag je vrienden uit met de Kwizzle quiz op je iPhone
Redactie

Kwizzle is een nieuwe Nederlandse quiz die je op je iPhone kunt spelen tegen je vrienden of tegen een willekeurige tegenstander. Er worden drie rondes gespeeld en per ronde moeten er tien vragen beantwoord worden.

Tien vragen per ronde

Bij Kwizzle duurt elk spel drie ronden en worden er meerkeuzevragen gesteld. Per ronde mag een speler het onderwerp uitkiezen waar de tien vragen over gaan. Nadat alle spelers antwoord op de vragen hebben gegeven, zullen de punten verdeeld worden. Het is ook de bedoeling om zo snel mogelijk te reageren. Het leuke van het spel is dat het niet tegelijk met de tegenspelers gespeeld hoeft te worden. Je kunt namelijk reageren wanneer het je uitkomt. Het is mogelijk om het spel tegen één andere speler of met drie spelers te spelen. De onderwerpen variëren van sport tot muziek en van nieuws tot cultuur.

Daag je vrienden uit

Je kunt met de Kwizzle quiz op je iPhone eenvoudig via Facebook vrienden uitdagen. Bij het starten van een nieuw spel wordt er meteen gezocht naar vrienden op Facebook die het spel ook op de iPhone of iPad hebben. Is er toevallig net niemand van je vrienden beschikbaar, dan kun je tegen een willekeurige speler Kwizzle gaan spelen.

Het leuke spel Kwizzle kun je gratis op je iPhone installeren.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.