Cydia: TwitPic laat je snel foto’s Twitteren

Redactie
14 maart 2010, 19:44
1 min leestijd
Cydia: TwitPic laat je snel foto’s Twitteren

Een tijdje geleden publiceerden we een berichtje over de jailbreak-applicatie ‘Tweetast‘. Deze applicatie stelt je in staat om binnen een aantal seconden een tweet te plaatsen. Deze applicatie heeft zo min mogelijk functies om het zo snel mogelijk te laten werken. Toch is het soms jammer dat je bijvoorbeeld geen foto’s kan Twitteren, want een foto zegt soms meer dan 140 tekens.

TwitPic

TwitPic is al tijden een zeer bekende dienst waarmee je foto’s kan Twitteren. Een ontwikkelaar heeft hier speciaal een applicatie voor gemaakt die heel snel werkt. De applicatie biedt hij niet aan via de App Store omdat Apple de applicatie nooit zou toestaan. Hij maakt namelijk gebruik van eigen technieken die Apple niet toestaat.

De applicatie start binnen ongeveer 2 seconden op. Meteen bij het opstarten moet je een foto maken of een bestaande foto selecteren. Als je dit gedaan hebt kan je nog een berichtje typen, waarna het uploaden van de foto en tweet meteen van start gaan. Het is dus een erg snelle methode om een foto te Twitteren zonder dat je een grote, trage Twitter-applicatie moet opstarten.

Lees verder na de advertentie.

TwitPic is gratis te downloaden uit één van de standaard-repo’s van Cydia.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's