Cydia Packager – AppTapp alternatief

Redactie
2 maart 2008, 17:41
1 min leestijd

iPod TouchIedereen kent het wel, je bent op zoek naar een bepaalde applicatie in Installer.app, maar je moet eerst weer een half uur gaan scrollen. Wanneer er eindelijk een rij met lettertjes komt om sneller te kunnen scrollen, net als in bijvoorbeeld de iPod, is niet echt duidelijk, maar gelukkig is er wel een alternatief.

Cydia Packager, te installeren via Installer (gelukkig is de ‘C’ niet zo ver), is een applicatie die eigenlijk precies hetzelfde doet als Installer.app. Je zoekt een applicatie op, en je download en installeert hem. Het voordeel van Cydia Packager is dus dat je hier wél een rij met lettertjes hebt. Ook is er een zoekfunctie, waarmee je meteen je applicatie gevonden hebt.

Voordat je hem installeert, let wel even op. Dit programma draait prima naast Installer.app, alleen hij ‘vervalst’ het BSD Subsystem. Wanneer er een update van het BSD Subsystem is, installeer deze dan niet, of gooi Cydia Packager eerst weg, anders zul je je iPhone misschien zelfs moeten herstellen.

Cydia Packager is nog in een beginstadium, sources toevoegen gaat nog niet via de applicatie zelf. Dit zul je dan via SSH moeten doen, maar in een update zal dat er gewoon in komen!

Lees verder na de advertentie.

Officiële website: http://www.saurik.com/id/1
Welke source je moet installeren in Installer.app lees je ook allemaal op die pagina.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's