Cydia: InfiniBoard is vanaf vandaag te downloaden

Redactie
7 maart 2010, 14:45
1 min leestijd
Cydia: InfiniBoard is vanaf vandaag te downloaden

Het is iets later dan gepland, maar InfiniBoard is vanaf vandaag te downloaden uit de Cydia Store. Met deze modificatie kan je verticaal scrollen over je springboard. Dit betekent dat je meer dan 12 icoontjes van applicaties kan plaatsen op één pagina zonder deze te verkleinen. De pagina wordt automatisch langer, waardoor je naar beneden moet scrollen om de applicatie te zien.

Meer dan 136 iccontjes op je springboard

Inmiddels heb ik de modificatie op mijn iPhone staan, en ik maak er al volop gebruik van. Op dit moment heb ik ongeveer 250 applicaties op mijn iPhone staan, en dus was ik genoodzaakt om telkens applicaties te verwijderen en te verbergen. Nu heb ik één springboard-pagina met bijvoorbeeld 75 spelletjes en één pagina met 30 nieuws-applicaties. Je hebt door deze modificatie dus in één keer ruimte voor honderden applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Uitvoering

De modificatie is erg gemakkelijk in gebruik te nemen. Na het installeren kan je meteen beginnen met het indelen van de pagina’s. Je zal merken dat je meteen vertrouwd bent met de nieuwe functie, en dus zal je na verloop van tijd niet eens meer beter weten dan dat het een ‘standaard’-functie is.

InfiniBoard is een aanrader voor iedereen die graag veel applicaties op zijn of haar iPhone heeft staan. Ook is het een handige modificatie voor iedereen die graag overzicht houdt op het springboard.

InfiniBoard is voor $1,99 te downloaden uit de Cydia Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's