Cydia-app: EasyRearrange

Ook vandaag een nieuwe tweak voor de gejailbreakte iPhone of iPod Touch genaamd EasyRearrange. Zoals de naam van de app het reeds verklapt, zorgt deze voor een snelle en gemakkelijke herschikking van je icoontjes op de Springboard.

Zoals elke andere Cydia tweak heb je ook voor deze een gejailbreakt toestel nodig. Dit kan met GreenPois0n, Limera1n (allebei voor iOS 4.1), Redsn0w (iOS 4.2.1) of met  PwnageTool (voor iOS 4.3).

De tweak kan worden gedownload uit de BigBoss-repo via de applicatie van Cydia. Dit kan door in Cydia te drukken op ‘Manage’, vervolgens ‘Sources’, dan ’Edit’ en tot slot bij ‘Add’ de link http://apt.bigboss.org toe te voegen. Zo krijg je een lijstje te zien van alle beschikbare tweaks waar je verder alfabetisch in kan zoeken. Wellicht staat deze repo reeds standaard bij Sources ingesteld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onderstaande video brengt de werking van de tweak in beeld:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.