iPhone videoclip: Cycorder in de praktijk

Redactie
11 december 2008, 20:33
1 min leestijd
iPhone videoclip: Cycorder in de praktijk

De iPhone 3g bevat nog geen standaard videofunctie. Om wel te kunnen filmen heb je een applicatie nodig, die je moet downloaden. Daar hebben de jongens in de videoclip van dit bericht dankbaar gebruik van gemaakt.

<p></p>

De hele videoclip is opgenomen met de iPhone 3G, en vervolgens bewerkt op de computer. Ze gebruiken het populaire programma Cycorder, wat te downloaden is met behulp van cydia (op gejailbreakte iPhones).

Het is downloaden van deze applicatie is helemaal gratis, en is ook zeker aan te raden. Het is zeer eenvoudig in de omgang, en op deze manier door iedereen te gebruiken. Er zijn 2 knoppen als je deze applicatie opent: Een opneemknop, en een knop die naar je opgenomen filmpjes gaat.

Videoclip gemaakt met iPhone ‘Cycorder’ app:

De jongens die met deze applicatie bovenstaande videoclip hebben opgenomen hebben het goed aangepakt, maar de keuze voor de iPhone 3G vind ik een beetje raar. Met de 2 megapixel camera vind ik de iPhone onderaan de lijst met opnameapparatuur staan. Ze hadden misschien beter kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een LG viewty, omdat die een 5 megapixel camera heeft. Desondanks is het een mooie clip geworden met een aardig liedje.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: Camera

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's