Cyber Monday in de App Store: deze app-kortingen mag je niet missen
Lars Paymans

Het regent vandaag kortingen in webshops, maar ook Apple doet mee met Cyber Monday. In de App Store zijn tal van interessante en noemenswaardige apps tijdelijk in prijs verlaagd. We hebben de beste apps en games hier voor je op een rijtje gezet.

Cyber Monday in de App Store

Vanochtend hadden we het op iPhoned al over Cyber Monday, maar dit overzicht is minstens zo belangrijk: een paar van de beste iOS-apps ooit gemaakt zijn namelijk met een sterke korting te krijgen. Zo wordt Fantastical 2 door velen nog steeds gezien als de beste kalender voor de iPhone, en is PDF Expert een onmisbare tool als je regelmatig met pdf-bestanden en het maken ervan in de weer bent.

Ook als je op zoek bent naar wat nieuwe games om op je iPhone, iPad of Mac te spelen is vandaag een goede dag. Zo kun je alle GO-games en Monument Valley 2, Bastion en Alto’s Adventure voor vaak meer dan de helft van de prijs uit de App Store plukken. Houd er wel rekening mee dat deze acties alleen geldig zijn op Cyber Monday. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet springt de prijs weer terug.

Fantastical 2 Apple Watch

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone en iPad

Mac

Benieuwd naar andere kortingen vandaag? Check dan ons uitgebreide Cyber Monday-overzicht met alle deals die er voor jou als Apple-gebruiker toe doen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.