CXX nu met gegevens 9292OV
Redactie

CXX heeft versie 2.1 van haar applicatie gelanceerd in de App Store. Een belangrijke vernieuwing is dat de gegevens van 9292OV in de applicatie zijn verwerkt in plaats van alleen de informatie van Connexxion. Een minpuntje is dat de 9292OV-gegevens niet overal in de applicatie zijn ingebouwd. Als je een reis wilt plannen kun je gebruik maken van alle bushaltes in de buurt, maar zodra je via het tabblad ‘Diensten’ de dichtstbijzijnde halte wilt zoeken zul je niet altijd succes hebben.

Met de update kun je reizen als favoriet bestempelen, geeft de applicatie actuele tijden weer van reizen en zijn de nachtlijnen te vinden via de zoekfunctie. Leuke extra die de makers, Equatior, hebben gemaakt is de functie om buschauffeurs te seinen in het donker. Als je op het knopje drukt en dat doe je op een iPhone 4 of 4S dan schakelt hij een patroon van flitsen in waardoor de chauffeur gewenkt wordt.

Het kan zijn dat de app na de update niet meer werkt, indien dat het geval is wordt aangeraden om de applicatie te verwijderen en opnieuw te downloaden.

Connexxion

Connexxion Nederland B.V.

2,0 (26 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.