Hou je werk bij met cv app Resume Designer

In tijden  waarin de banen niet voor het oprapen liggen, zoals nu, kan het geen kwaad om altijd je cv bij de hand te hebben en bij te kunnen werken. Met cv app Resume Designer hou je gemakkelijk je werkzaamheden bij op je iPhone.

cv appWant het zal je toch maar gebeuren, dat je plotseling tegen een baan oploopt maar je cv thuis op je computer hebt staan! Dat dacht de maker van de cv app Resume Designer ook.

Het toevoegen van je cv werkt in meerdere stappen: eerst voeg je een titel en persoonlijke informatie toe. Vervolgens kun je nieuwe secties als werkervaring, opleiding en vaardigheden toevoegen. Het is mogelijk om vanaf nul te beginnen, maar de app bevat ook vooringevulde cv’s die je zelf naar wens kunt aanpassen.

Als alle relevante informatie erin staat, kun je gaan experimenteren met de opmaak. De app bevat zes varianten, waar je stuk voor stuk met een gerust hart mee kunt aankomen bij een sollicitatiegesprek. Als je gekozen hebt voor een ontwerp, maakt de cv app je cv automatisch op.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Cv app Resume Designer maakt een pdf van je cv

Vervolgens maakt de app een pdf-bestand van je cv, dat je kunt opslaan in onder meer Dropbox, Evernote, Google Drive of andere cloud-opslagdiensten. Je kunt het ook naar een e-mailadres sturen om het vervolgens te printen.

Het toevoegen van je cv kost de eerste keer wel even tijd, maar als het eenmaal in de app staat kun je heel gemakkelijk bestaande info kopiëren naar een ander document om zo je cv voor een bepaalde functie relevant te houden.

Resume Designer kost maar 0,89 euro en is al met al een prima manier voor werkzoekenden om altijd hun cv bij de hand te hebben. Je weet immers maar nooit waar je tegenaan loopt!

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.