Cut the Rope update verschenen
Roel van Hout

Cut the Rope is al jarenlang bovenaan de ranglijsten in de App Store te vinden. Met recht: de game is niet alleen erg goed, maar ontwikkelaar ZeptoLab brengt van tijd tot tijd ook nog eens een Cut the Rope update uit.

De nieuwste Cut the Rope update, ‘Cheese Box’, voegt weer 25 nieuwe levels toe. In deze kaaswereld ga je weer op zoek naar snoep, door met je vinger touwtjes door te snijden en strategisch kaas te laten vallen, om zo muizen in te zetten voor je eigen gewin.

cut the rope updateHet is de bedoeling om het snoepje bij het groene monstertje ‘Omnom’ terecht te laten komen. Aangezien dit beestje niet kan bewegen wordt je uitgedaagd zo goed mogelijk van de elementen in het level gebruik te maken.

Cut the Rope update zorgt voor een totaal van 375 levels

De laatste update brengt het totaal aantal werelden, (of zoals het in Cut the Rope genoemd wordt, ‘dozen’) op 15. Dat betekent dat je, als je het spel nog niet had, voor de luttele prijs van 0,89 cent 375 levels tot je beschikking hebt. Bovendien is ‘Cheese Box’ zeker niet de laatste update voor het megapopulaire spel. Voor bestaande spelers is de update uiteraard gratis te downloaden in de App Store. Veel puzzelplezier!

[app 380293530] [appimg 380293530]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.