Cut the Rope: Time Travel is gratis App van de Week

8 april 2016, 17:11
2 min leestijd
Cut the Rope: Time Travel is gratis App van de Week
Cut the Rope: Time Travel GOLD

Cut the Rope: Time Travel GOLD

€ 0,99

Reviewscore

8

Apple heeft de vrolijke puzzelgame Cut the Rope: Time Travel uitgeroepen tot de App van de Week. In het spel reis je met Om Nom terug in de tijd om zijn voorouders snoep te voeren.

Lees verder na de advertentie.

Tijdreizen met Om Nom

Cut the Rope is één van de populairste puzzelgames in de App Store, waarvan al heel wat delen zijn verschenen. In Cut the Rope: Time Travel staat het tijdreizen centraal. In de levels moet je ervoor zorgen dat de snoepjes in de mond van Om Nom en zijn voorouders terechtkomen. Dit doe je door puzzels op te lossen waarin het gewilde snoepgoed vaak vastzit aan een object. Door tactisch na te denken en goed te timen, laat je het snoepje in de mond van Om Nom vallen.

Cut the Rope: Time Travel - Gameplay Trailer

Bij de start van de game wordt de spelopzet kort aan je uitgelegd. In het begin zijn de puzzels behoorlijk simpel, maar dat verandert al snel. Zo krijg je te maken met nieuwe obstakels, die allemaal hun eigen uitdagingen met zich meebrengen, waardoor je goed moet blijven nadenken. Ook komen er steeds meer superkrachten beschikbaar, die de gameplay voorzien van een toffe twist. Dit zorgt ervoor dat Cut the Rope: Time Travel een uitdagend en leuk spel is voor jong én oud.

Tijdens het spelen van de puzzelgame reis je door allerlei tijdperken, zoals de middeleeuwen, het wilde westen, het oude Egypte en nog veel meer. Volgens ontwikkelaar ZeptoLab wordt dit in de nabije toekomst aangevuld met meer tijdperken en uitdagende levels. Wat vooral opvalt is hoe mooi de spelwereld is weergegeven, en er tegelijkertijd ook heel overzichtelijk uitziet. Daarbij is het monstertje Om Nom een leuk en schattig personage dat je begeleidt tijdens de reis.

Cut the Rope: Time Travel downloaden

Cut the Rope kost normaliter 0,99 euro, maar is tot volgende week donderdag gratis te downloaden. De app vereist 50,8MB aan vrije opslagruimte en werkt op alle apparaten met iOS 6 of hoger.

Cut the Rope: Time Travel GOLD

ZeptoLab UK Limited

€ 0,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu