Cut the Rope: Magic is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
20 april 2017, 19:13
2 min leestijd
Cut the Rope: Magic is Apples gratis App van de Week
Cut the Rope: Magic GOLD

Cut the Rope: Magic GOLD

€ 0,49

Reviewscore

8

Het is weer tijd om touwen te snijden en snoep te eten, want Cut the Rope Magic is gratis te downloaden in de App Store. Een week lang!

Lees verder na de advertentie.

Cut the Rope Magic gratis te downloaden

Elke week kiest Apple een app uit om gratis weg te geven. Deze gratis App van de Week-promotie is een manier om apps extra in het daglicht te zetten. Deze week is het de beurt aan het bijzonder leuke spelletje Cut the Rope Magic. Dit vervolg op het populaire Cut the Rope voegt leuke nieuwe elementen aan de succesformule toe.

In Cut the Rope Magic draait alles om een nieuwe magische kracht voor hoofdpersonage Om Nom. Hij kan namelijk transformeren in andere wezens. De basis van de game is wel onveranderd gebleven. Je moet touwen doorsnijden zodat Om Nom snoepjes kan happen. Ook zijn er in elk level drie sterren te verzamelen voor de perfecte score. Dankzij het transformeren en leuke extra interactieve elementen toe te voegen, spelen de levels net wat anders dan normaal.

Om Nom verandert bijvoorbeeld in een vis om onder water te zwemmen, of in een vogeltje dat met een juiste windstoot vliegt. Je kunt echter niet wanneer je wil van vorm veranderen. In elk level kan het maar een enkele keer. Was je na de eerste Cut the Rope-games het concept een beetje zat en heb je daarom Magic overgeslagen? Dan is dit het moment om de game toch nog even te downloaden. Door de nieuwe gameplayelementen weten de makers weer een hoop interessante puzzels uit hun mouw te schudden die anders genoeg zijn.

Cut the Rope Magic downloaden

Cut the Rope Magic is de komende week dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Downloaden kan door op onderstaande link te klikken. Voor het gebruik van de app heb je 193MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 7 draaien.

Cut the Rope: Magic GOLD

ZeptoLab UK Limited

€ 0,49 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen