Cut the Rope en Trainyard steeds populairder

Redactie
17 oktober 2010, 18:47
1 min leestijd
Cut the Rope en Trainyard steeds populairder

Op het moment zijn er twee games die erg veel gekocht worden in de App Store. Dit zijn Cut the Rope en Trainyard. Beide games kosten €0,79 en zijn binnen no-time naar de top van de betaalde applicaties geschoten. De games hebben er ook voor gezorgd dat Angry Birds sinds tijden niet meer in de top drie staat. Cut the Rope staat op één en tussen de twee nieuwelingen staat WhatsApp Messenger die daar ook niet weg te slaan lijkt.

Cut the Rope

In Cut the Rope moet je zorgen dat het rode snoepje in de mond van Om Nom, het groene monstertje, komt. Het snoepje hangt aan touwtjes en door deze door te snijden kan het snoepje andere plekken bereiken. Onderweg is het mogelijk om sterren te verzamelen en zo is het niet snel uitgespeeld. Ontwikkelaar Zeptolab, dat eerder Parachute Ninja ontwikkelde, heeft aangekondigd dat er nieuwe levels in de maak zijn.

De uitgever van Cut the Rope, Chillingo, maakte bekend dat de game binnen 10 dagen al meer dan een miljoen keer gedownload is. Omdat er ook een iPad-versie is zullen dit iPad èn iPhone verkopen zijn.


Lees verder na de advertentie.

Trainyard

Met Trainyard is het de bedoeling om één of meerdere treinen op hun station aan te laten komen. De treinen kunnen een verkeerde kleur hebben of er zijn te veel treinen en dit moet jij op lossen. Alles wat je moet doen wordt verteld in een tutorial voorafgaand aan de levels. Er zijn in de gratis versie 60 levels en in de betaalde versie 210.

Als je bezig bent met een level en hem niet kunt halen, kan je naar de website van Trainyard gaan. Hier staan oplossingen op voor alle levels.

Trainyard

Matt Rix

€ 0,49 via App Store

Trainyard Express

Matt Rix

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's