Puzzelgame Cut the Rope 2 is gratis App van de Week

Wouter Nijsen
11 december 2015, 9:55
2 min leestijd
Puzzelgame Cut the Rope 2 is gratis App van de Week
Cut the Rope 2

Cut the Rope 2

€ 1,99

Reviewscore

8

De vermakelijke puzzelgame Cut the Rope 2 is door Apple uitgeroepen tot gratis App van de Week. Het spelletje kenmerkt zich door de schattige personages en uitdagende puzzels.

Lees verder na de advertentie.

Cut the Rope 2 gratis te downloaden

Cut the Rope 2 staat al een tijdje in de App Store en is logischerwijs de opvolger van de eerste Cut the Rope. Het spelletje borduurt voort op zijn voorganger, maar verbetert de spelreeks door een aantal leuke toevoegingen. In Cut the Rope volg je het avontuur van Om Nom, een groen monstertje dat gek is op snoepjes. Het is zaak om ervoor te zorgen dat snoepjes in de mond van Om Nom terecht komen. Dat doe je door puzzels op te lossen, die steeds moeilijker worden. Zo worden geleidelijk nieuwe obstakels geïntroduceerd en dien je met steeds meer dingen tegelijk rekening te houden. Dat zorgt voor leuke, afwisselende gameplay, zoals te zien in onderstaand filmpje.

In Cut the Rope 2 ontmoet je nieuwe personages en doorloop je kleurrijke spelwerelden die er mooier uitzien dan in het eerste deel. Levels zijn opgedeeld in verschillende werelden, die elk een eigen thema en geluiden hebben. Zo baan je je bijvoorbeeld een weg door een bos, sloperij, stad en bakkerij.

In totaal zijn er 168 levels om te voltooien, waarbij je je behaalde sterren inzet om nieuwe levelpakketten vrij te spelen. Ontwikkelaar ZepToLab belooft dat er spoedig nieuwe spelwerelden aan de game worden toegevoegd. Heb je geen geduld om alle puzzels op te lossen, dan heb je de optie om met een in-app aankoop levels te ontgrendelen. Die kosten 2,99 euro per pakket.

Cut the Rope 2 downloaden

Cut the Rope 2 is een aanrader, zeker nu de app tijdelijk gratis is. Vanaf volgende week donderdag betaal je weer 0,99 euro voor de game. Het spel is via onderstaande link te downloaden en vraagt om 96,2MB aan vrije opslag en iOS 6 of hoger.

Cut the Rope 2

ZeptoLab UK Limited

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu