Cut the Rope 2 verschijnt op 19 december

Roel van Hout
7 december 2013, 17:09
1 min leestijd
Cut the Rope 2 verschijnt op 19 december

Het onlangs aangekondigde Cut the Rope 2 had tot op heden geen definitieve releasedatum. Ontwikkelaar ZeptoLab heeft deze nu echter vastgesteld op 19 december.

Cut the Rope is één van die spellen die de iPhone tot een geaccepteerd game-platform heeft gemaakt: het spelprincipe is namelijk geknipt voor touchbesturing. In het spel is het de bedoeling dat je een snoepje richting een groen monstertje stuurt door middel van onder andere het doorsnijden van draadjes.

Dat spel sloeg in 2010 ontzettend aan, en kende al meerdere spin-offs, maar tot een deel 2 kwam het tot nog toe nooit. Dat we er deze feestdagen mee aan de slag zouden kunnen was al duidelijk, maar de Russische ontwikkelaar ZeptoLab heeft de definitieve release in de App Store vastgesteld op 19 december.

Om Nom is ontvoerd in Cut the Rope 2

Lees verder na de advertentie.

In Cut the Rope 2 is Om Nom, het groene monstertje, ontvoerd. Wat dat voor de gameplay betekent is nog niet duidelijk, maar er zal waarschijnlijk niet heel veel veranderd zijn. Tot het zover is kun je natuurlijk deel 1 nog downloaden uit de App Store!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's