Cut the Rope 2 te downloaden in App Store

Roel van Hout
19 december 2013, 7:35
1 min leestijd
Cut the Rope 2 te downloaden in App Store

Na weken teasers en opgelichte tipjes van sluiers is-ie dan eindelijk in de App Store verschenen: Cut the Rope 2, de opvolger van één van de meest populaire puzzelgames voor iOS!

Cut the Rope was in 2010 een enorme verrassing op de iPhone. In het spel was het de bedoeling dat je een groen monstertje, OmNom, van snoepjes verzag door de touwtjes uit de titel door te snijden. Natuurlijk werden de puzzels naarmate je vorderde steeds ingewikkelder en kwamen er steeds meer nieuwe elementen.

Spin-offs als Cut the Rope: Time Travel waren eveneens vermakelijk, maar mochten geen deel 2 heten. Toen dat dit jaar werd aangekondigd, zullen vele fans dan ook een sprongetje van blijdschap hebben gemaakt. En vanaf nu is Cut the Rope 2 dan eindelijk beschikbaar in de App Store!

Cut the Rope 2 doet dingen anders

Zoals al uit de trailer bleek, is de gameplay daarbij wel iets veranderd. Zo heeft OmNom nu vrienden die hem kunnen helpen, en nog belangrijker, het monstertje is nu zelf te bewegen. In de vorige delen zat hij altijd op één vaste plek. Maar als het snoep niet naar hem komt, komt OmNom wel naar het snoep!

Lees verder na de advertentie.

Het spel bevat op dit moment 120 levels, en als ontwikkelaar ZeptoLab op dezelfde wijze werkt als bij deel één, dan zullen er de komende maanden/jaren nog genoeg gratis updates verschenen. Hiermee ben je wel even zoet!

Cut the Rope 2

ZeptoLab UK Limited

€ 2,29 via App Store
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2
Cut the Rope 2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's