De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Vind iemand om mee te knuffelen met Cuddlr

Rutger Otto
13 oktober 2014, 19:23
2 min leestijd
Vind iemand om mee te knuffelen met Cuddlr

Soms kun je wel een knuffel gebruiken, maar is er niemand in de buurt. Met de app Cuddlr heb je al snel iemand gevonden bij jou in de buurt.

Lees verder na de advertentie.

Op zoek naar een knuffel

cuddlr

Met Cuddlr zoek je mensen in de buurt die in zijn voor een knuffel. De app maakt daarvoor gebruik van je locatie. Cuddlr laat je foto’s zijn van een aantal mensen bij jou in de buurt en jij kunt kiezen wie er het meest knuffelbaar uitziet. Het werkt een beetje als Tinder of Grindr, maar dan voor een snelle knuffel.

Heb je iemand gevonden die er aardig uitziet, dan kun je diegene een ‘knuffel-aanvraag’ sturen. Als je zo’n vraag krijgt, heb je een uur de tijd om daarop te reageren. Je kan elkaar dan berichtjes van maximaal 140 karakters sturen om af te spreken.

Bij elke ‘match’ krijg je elkaars locatie te zien. Via de app wordt een looproute in beeld gebracht met live updates. Zo kun je elkaar tegemoet lopen. Het toffe aan de app is dat je een Twitter- of Facebook-account moet koppelen om überhaupt met iemand af te kunnen spreken. Natuurlijk valt daar nog wat aan te cheaten, maar de meeste mensen die je tegenkomt zullen echte mensen zijn.

De regels

In het reglement van Cuddle staat dat de app daadwerkelijk gewoon om een knuffel draait, zoals de ‘Free hugs’ mensen op straat. De app waarschuwt: ‘Hou het bij knuffelen. Mocht je iemand willen vragen om een bakje koffie te gaan drinken, vraag het dan netjes.’ Is iemand een goede knuffelaar, dan kun je diegene omhoog stemmen. Was het een slechte knuffel, dan geef je een waardering in minderheid. Zo kun je meteen zien wie er een betrouwbare knuffelaar is aan de hand van zijn scores.

Cuddle downloaden

Het is een vreemde app, maar mocht je echt aan een knuffel toe zijn kun je het proberen. Cuddle is te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Voor de installatie is 12,3MB aan vrije opslagruimte nodig.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu