Cubie Messenger als alternatief voor WhatsApp op je iPhone

Redactie
3 juli 2012, 7:23
1 min leestijd
Cubie Messenger als alternatief voor WhatsApp op je iPhone

Cubie Messenger is een applicatie voor je iPhone, dat als een origineel alternatief voor WhatsApp kan dienen. In amper drie maanden tijd heeft de Cubie Messenger in Azië al meer dan twee miljoen gebruikers gekregen.

Cubie Messenger

WhatsApp mag dan succesvol zijn om berichtjes naar elkaar te sturen, maar met de app Cubie Messenger is nog veel meer mogelijk. Zo kun je elkaar tijdens het chatten leuke tekeningen sturen, maar ook foto’s van elkaar bekliederen of gebruikmaken van een van de vele emoticons. Het is zelfs mogelijk om met de Cubie Messenger app op je iPhone een groepsgesprek te voeren tot een aantal van maar liefst honderd personen. Naast het tekenen en het sturen van geschreven berichtjes, kun je ook een ingesproken bericht verzenden naar meerdere personen tegelijk. Gebruikers van de iPhone kunnen fotobestanden en videobestanden verzenden.

Telefoonnummer invoeren

Na het downloaden van de app Cubie Messenger kun je je telefoonnummer invoeren. Daarna krijg je een aanmeldingscode, die je moet invoeren. Dat is alles, want dan heb je toegang tot Cubie Messenger. Je kunt via de app zoeken naar vrienden op Facebook of naar contactpersonen in je adresboek. Cubie Messenger biedt nog veel meer mogelijkheden, zoals het doorsturen van een foto naar Instagram.

Lees verder na de advertentie.

De app Cubie Messenger kun je gratis downloaden op je iPhone.

Categorieën: Gratis, Sociaal netwerken
Spotlight: WhatsApp

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's