Creatieve oplossingen vind je met de Oflow app voor iPhone
Redactie

De Oflow app is ontwikkeld om je creatief te laten omgaan met problemen. Download de app op je iPhone en je krijgt toegang tot meer dan honderd bewezen mogelijkheden om meer creatief te zijn. De app is op de eerste dag in de Verenigde Staten binnengekomen in de top 25 van lifestyle applicaties.

Inspiratie

Zit je vast in je gedachten? Kun je maar geen oplossing vinden voor een probleem? Dan biedt de Oflow app je de nodige inspiratie om verder te komen. Er worden je meer dan honderd ideeën en oplossingen aangereikt. Daarmee worden je hersenen weer aan het werk gezet en laat je al snel een ander licht op de kwestie schijnen. Sla de favoriete ideeën op, zodat je deze later snel terug vindt.

Ideeën

De ideeën zijn zowel praktisch als theoretisch gericht. Een idee houdt bijvoorbeeld in om je probleem te delen en deze voor te leggen aan vrienden en bekenden. Knoop er een weddenschap aan vast en de ideeën stromen vanzelf binnen. Of kijk om je heen en verzamel een aantal voorwerpen uit je directe omgeving. Leg deze op tafel en probeer de voorwerpen met elkaar te combineren. Dat zijn slechts enkele van de motiverende mogelijkheden om meer creatief te zijn.

De app Oflow kun je downloaden op je iPhone voor het bedrag van 0.,79 euro.

Oflow - For Creative Ideas

Tanner Christensen

€ 1,09 via App Store
Oflow - For Creative Ideas
Oflow - For Creative Ideas
Oflow - For Creative Ideas
Oflow - For Creative Ideas
Oflow - For Creative Ideas

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.