Crazy Taxi game nu beschikbaar voor de iPhone
Redactie

Het klassieke Arcadespel Crazy Taxi is nu uitgekomen voor de iPhone en dat zal voor de fans van deze game goed nieuws zijn. Het spel komt voort uit de bekende Arcadekasten, die je in de jaren tachtig veel in de speelhallen tegenkwam en daarna op de spelcomputer uitkwam.

Passagiers vervoeren

Het doel van de game Crazy Taxi is om de passagiers zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te vervoeren. Voor wie het spel al eens eerder heeft gespeeld, zal de opening een feest van herkenning zijn. Het liedje van The Offspring zul je namelijk horen met de tekst ‘Ja ja ja ja’. Als taxichauffeur moet je natuurlijk wel het gaspedaal stevig indrukken om je doel te bereiken en de passagiers binnen de gestelde tijd af te leveren op de plaats van bestemming. Je achtervolgt simpelweg de levensgrote pijl voor de taxi, maar moet wel een goed coureur zijn. Zo moet je tussen twee auto’s kans zien om te passeren en onderwerp en kun je onderweg ook nog eens objecten van de stoep meenemen.

Gaspedaal en remmen

Links en rechtsonder bevinden zich twee pijltjes. De linker is bestemd voor het gaspedaal en de rechter gebruik je om te remmen. Het spel biedt ook de mogelijkheid om de optie kantelbesturing te selecteren. Het is echt een waanzinnig leuke game om te spelen en door de stad te racen met je taxi. Mocht je even op adem willen komen, dan zijn er nog zestien minispelletjes beschikbaar. Ga bijvoorbeeld eens bowlen met je auto of maak een rit over het strand.

De game Crazy Taxi is voor 3,99 euro beschikbaar op je iPhone en dan heb je zeker waar voor je geld.

Crazy Taxi Classic

SEGA

Gratis via App Store
Crazy Taxi Classic
Crazy Taxi Classic
Crazy Taxi Classic
Crazy Taxi Classic
Crazy Taxi Classic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.