Crazy Egg, eieren afvuren

Één van de populairste spellen op dit moment is Crazy Egg. In dit spel kan je een ei besturen, en afvuren richting een bewegend mandje. Als je iets fout doet, breekt je ei. Als al je eieren op zijn, en je mandjes zijn nog niet allemaal gevuld, ben je game over.

Je beweegt het ei van links naar rechts door je iPhone te kantelen. Als er een mandje aan komt, moet je snel je iPhone naar boven bewegen om het ei af te vuren. In de lucht kan je nog een kleine beweging naar links of rechts maken om het ei op de juiste plaats te laten landen.

Crazy Egg in gebruik

Het spel speelt heel stabiel. De bewegingen gaan heel natuurlijk en soepel. Na level één wordt het al een stuk moeilijker, en bijna onhaalbaar, maar dat maakt het alleen maar uitdagender om het te spelen.

Crazy Egg is nu voor 79 te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.