Coolblue introduceert iPhone-app voor al haar winkels

Rick van der Veer
7 augustus 2017, 17:01
1 min leestijd
Coolblue introduceert iPhone-app voor al haar winkels
Coolblue

Coolblue

Gratis

Reviewscore

8

Webshop Coolblue heeft vandaag een eigen app gelanceerd voor je iPhone. Vanaf nu kun je in alle winkels van het bedrijf shoppen, bestellen en pakketjes volgen met de Coolblue-app.

Lees verder na de advertentie.

Winkelen met de Coolblue-app

De applicatie van Coolblue biedt toegang tot het hele assortiment van de firma, met een paar extra functies. Bovenin kun je zoeken naar het product wat je zoekt, en ook je eerdere zoekopdrachten vind je hier terug. Via de individuele productpagina’s krijg je vervolgens alle informatie die je nodig hebt, inclusief recensies die bezoekers hebben achtergelaten.

Coolblue heeft de app daarnaast voorzien van een barcodescanner. Door een code van een product te scannen, word je naar de bijbehorende productpagina bij Coolblue gebracht. Hiermee check je in één beweging hoeveel een product bij de blauwe keten kost, en of het op voorraad is.

Door in de app in te loggen kun je ook al je bestellingen bekijken. Hier vind je onder meer Track & Trace-informatie en kun je contact opnemen met de klantenservice als er iets mis is.

Via de app kun je ook naar hartelust kattenplaatjes bekijken. Via de ‘Kattenkijker’ zie je foto’s van katten, en door op het hartje of het kruisje te tikken kies je je favorieten. Zo wordt er per maand een beste kattenfoto geselecteerd.

Download de Coolblue-app

Via onderstaande link kun je de Coolblue-app gratis downloaden uit de App Store. Om de app te kunnen gebruiken heb je iOS 9 of nieuwer nodig op je iPhone, met minimaal 69MB vrije opslagruimte.

Download Coolblue in de App Store (gratis)

Coolblue

Coolblue

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's