Converteer bestanden met je iPhone of iPad met CloudConvert
Gijs Ettes

CloudConvert, waarmee je gemakkelijk allerhande bestandsformaten kunt converteren, is er sinds kort voor iOS. Voorheen was de tool alleen via de webbrowser te gebruiken, maar nu is er dus ook een gratis app.

cloudconvert iosCloudConvert is bijzonder eenvoudig van opzet, maar erg handig om bijvoorbeeld documenten, foto’s, video’s en muziekbestanden om te zetten naar een meer gangbaar formaat. In totaal ondersteunt de app meer dan 180 verschillende bestandsformaten, waaronder .doc, .mp4, .zip en .xls. Met CloudConvert kun je zodoende pdf’s omzetten naar Wordbestanden, zip-bestanden uitpakken in je Dropbox- of Google Drive-account of van een png-bestand een jpg maken.

Handig is de mogelijkheid om meerdere pdf-bestanden samen te voegen. Ook het weghalen of toevoegen van beveiliging aan een pdf is zo gepiept. Dankzij geavanceerde opties kun je verder de kwaliteit, resolutie en codecs van een bepaald bestand aanpassen. Bestanden die zijn omgezet, komen automatisch terecht in je Dropbox- of Drive-account.

Voor al deze functies wordt gebruikgemaakt van de servers van CloudConvert, waarbij bestanden versleuteld worden geüpload. Als je grote bestanden wilt omzetten, is het overigens wel aan te raden om gebruik te maken van een wifi-verbinding. Via onderstaande link kun je de app downloaden.

CloudConvert

Lunaweb Ltd.

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

CloudConvert
CloudConvert
CloudConvert
CloudConvert
CloudConvert

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.