Review van “Call U Later” applicatie

Redactie
1 november 2011, 18:10
3 min leestijd
Review van “Call U Later” applicatie

Onlangs bracht Hashsoft de App Call U Later uit. iPhoned.nl heeft de tijd genomen om deze App grondig te onderzoeken en een review op te stellen. Alle ins en outs van deze App worden bekeken en uitgelegd.

Zoals de naam al verklapt is dit een App welke het makkelijk maakt om terug bel herinneringen te maken. Waarom deze App handiger is dan gewoon een agenda item aanmaken en wat het verschil tussen de gratis versie en de betaalde versie is, wordt hieronder uitgelegd.

De eerste ervaringen van de App “Call U Later”

Uitermate simpel, maar erg doeltreffend. Het enige wat deze App doet is je herinneren om iemand terug te bellen of smsen, niet meer, niet minder. Dit is ook te doen door gebruik van de agenda, echter maakt deze App het een een stuk makkelijker. De herinnering aanmaken is heel simpel te doen door de basic interface, en groot gebruiksgemak.

Lees verder na de advertentie.

Met gebruik van de favorieten lijst van het programma, kan letterlijk met één druk op de knop een reminder ingesteld worden. Er wordt dan automatisch een reminder tijd gezet van 15 minuten. Er kan ook een handmatige reminder gemaakt worden met de volgende gegevens:

  • Telefoonnummer. Deze kan handmatig ingevuld worden, of via de Contactenlijst van de iPhone gehaald kan worden. Na het invullen van het telefoonnummer kan meteen gekozen worden of deze in de lijst van favorieten toegevoegd moet worden.
  • De juiste actie (bellen/sms). Wanneer de reminder gegeven wordt, kan door middel van de slider direct de actie uitgevoerd worden. Het telefoonnummer zal direct gebeld worden, of het telefoonnummer wordt ingevuld bij de sms functie, om direct een sms te kunnen verzenden.
  • De Snooze interval. Deze functie wekt de schijn op dat er een snooze knop bij de reminder komt, net als bij de wekker van de iOS.  Dit is echter niet het geval. Het enige wat deze functie doet is instellen hoe lang het nog duurt voordat de reminder naar voren komt. Iets wat alleen nuttig is voor de onbetaalde versie, daar met de betaalde versie een specifiek tijdstip ingesteld kan worden.

Download de gratis applicatie:

 

Over de ontwikkelaar: Tai Hashai

Tal Hashai komt uit Tel-Aviv City, Israel. Hij is geen fulltime App ontwikkelaar, maar schrijft Apps welke hij persoonlijk mist in de App store. Hij is begonnen met zijn myPill App te schrijven voor zijn vriendin om haar te helpen herinneren om de pil te pakken.

Deze App is inmiddels uitgebreid met meerdere functies wat de vrouwen onder ons erg gemakkelijk vinden. Vandaar dat deze App ook meer dan 100.000 keer gedownload is. De Call U Later App is wederom een App voor het kleine gemak. Niet iedereen zal verschrikkelijk veel profijt hebben van deze App, maar diegenen die dat wel hebben, zullen er een goede koop aan hebben.
 

De volledige versie van “Call U Later”

Gebruikers die bereid zijn om te betalen voor de volledige versie, krijgen een paar extra’s.

  • Handmatig een reminder tijd instellen.
  • Herhalingspatroon instellen voor bijvoorbeeld een jaarlijkse terugbel reminder voor een verjaardag.
  • Titel van de reminder om je bij voorbeeld te reminden waar de reminder ook al weer voor was.
  • Een concept sms instellen, standaard is dit “Can’t talk right now, I’ll call you back in {snooze}” waarbij de tijd welke ingesteld wordt als snooze interval weer gegeven wordt.
  • Keuze tussen 11 geluidsfragmenten die met de reminder afgespeeld kunnen worden.

Download de volledige applicatie:

Resumé

De App kan een uitkomst zijn, als de functionaliteit echt iets is wat je in het dagelijks leven mist.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's