Colossatron van Halfbrick is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
25 augustus 2017, 17:01
2 min leestijd
Colossatron van Halfbrick is Apples gratis App van de Week
Colossatron: Massive World Threat

Colossatron: Massive World Threat

€ 0,49

Reviewscore

7

Apple plaatst komende week de game Colossatron: Massive World Threat van Halfbrick Studios in de spotlight met de App van de Week. Download deze game nu gratis.

Lees verder na de advertentie.

Colossatron gratis downloaden

Apple kiest elke week een app uit het enorme aanbod van de App Store. Deze app wordt vervolgens een week lang gratis aangeboden. Deze week heeft Apple Colossatron uitgekozen, die stiekem al gratis in de App Store verkrijgbaar was. Deze game is gemaakt door Halfbrick Studios, het team achter de succesvolle games Fruit Ninja en Jetpack Joyride. Niet de minste dus.

Net als die games, heeft Halfbrick voor Colossatron weer een uniek concept bedacht. Het idee is dat een kwaadaardig monster de mensheid wilt vernietigen. In plaats van dat jij het beest moet vernietigen, mag je juist hulp bieden.

Het monster is een enorme slang die bestaat uit losse onderdelen waar wapens op geplaatst zijn. Jij pakt onderdelen uit de omgeving en plaatst die in de slang, zodat het beest langer en sterker wordt. Elk onderdeel heeft zijn eigen kleur. Plaats je bijvoorbeeld drie rode onderdelen achter elkaar, dan ontstaat er een extra sterk wapen. Plaats je echter verschillende kleuren naast elkaar, dan heeft dat ook een effect.

Er zijn talloze combinaties te maken, waardoor je dus strategisch moet nadenken. De game voelt niet zo verslavend als Jetpack Joyride en Fruit Ninja, maar is wel origineel. Aangezien de game helemaal gratis is, kun je het in ieder geval proberen. Vergeet niet door te spelen tot de baasgevechten, want dan wordt de game pas echt interessant.

Colossatron downloaden in de App Store

Via onderstaande link download je Colossatron dus gratis in de App Store. Voor het gebruik van de app heb je zo’n 79MB aan vrije opslagruimte en iOS 7 of hoger nodig.

Download Colossatron in de App Store (gratis)

Colossatron: Massive World Threat

Halfbrick Studios

€ 0,49 via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen