Slimme puzzelgame Colorcube is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
11 augustus 2017, 11:28
1 min leestijd
Slimme puzzelgame Colorcube is Apples gratis App van de Week
Colorcube

Colorcube

€ 3,49

Reviewscore

7,5

Als je op zoek bent naar een vermakelijke en slimme puzzelgame, dan hoef je niet verder te kijken dan Colorcube, de Apples gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Download Colorcube nu tijdelijk gratis

Colorcube is typisch zo’n game die gemakkelijk begint, maar al snel de diepte ingaat. Het principe is simpel: iedere puzzel bestaat uit een vlak waarin je een driehoek plaatst. Bovenin beeld staat hoe de driehoek uiteindelijk eruit moet zien, en het is aan jou om dit na te maken.

Colorcube

Wat begint met een enkele driehoek verandert al snel in meerdere vormen tegelijk, die op elkaar reageren. Zo moet je rekening houden met kleuren, die veranderen als je er een andere kleur overheen legt. Colorcube presenteert dit alles op een minimalistische manier, zonder tekst en met simpele icoontjes en menu’s.

Dit maakt het bij uitstek een spel dat je even snel kunt spelen terwijl je een paar minuten tijd over hebt. Reken er echter niet op dat je het spel uren achter elkaar speelt, daar is het net iets te simpel voor. Normaal gesproken kost het puzzelspel 0,99 euro, maar de komende week is hij voor het eerst helemaal gratis uit de App Store te plukken.

Iedere week een nieuwe App van de Week

Iedere week zet Apple een app in het zonnetje als gratis App van de Week. Vervolgens heb je tot volgende week donderdagavond de tijd om hier je voordeel mee te doen. Hoewel de app gratis te downloaden is, behouden eventuele in-app aankopen wel hun originele prijs. In ruil voor het gratis maken van de app, krijgt de ontwikkelaar een prominente positie op de Uitgelicht-pagina van de App Store.

Download Colorcube in de App Store (gratis)

Colorcube

Next Apps BVBA

€ 3,49 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's