Cloud Browse brengt Flash naar de iPhone
Redactie

Flash lijkt nog steeds definitief niet op de iPhone, iPad of iPod Touch te komen als het aan Apple ligt. Dit kunnen we concluderen na de open brief die Steve Jobs vorige maand publiceerde. Toch is het al enige tijd mogelijk om flash-websites op de iPhone te tonen, want applicaties zoals ‘TeamViewer’ tonen het scherm van een computer die wel flash aankan. Cloud Browse doet hier nog een schepje bovenop.

Remote Browser

Cloud Browse is een applicatie die werkt volgens het principe van Teamviewer. Het grote verschil tussen deze twee applicaties is dat je voor Cloud Browse niet je computer hoeft aan te laten staan. Als je de applicatie opstart, krijg je een browser toegewezen op een server van de ontwikkelaars. Via de applicatie kan je het browser-scherm bekijken en besturen.

Via de browser kan je flash-websites bezoeken, bekijken en besturen. Dit geeft natuurlijk niet dezelfde ervaring als een echte browser, maar het kan wel een oplossing zijn als je onderweg bent. Als je even snel iets moet opzoeken op een website met flash kan je de applicatie daar namelijk tijdelijk voor gebruiken.

Op dit moment is de applicatie alleen te downloaden uit de Amerikaanse App Store. De applicatie kost op dit moment niets, en dus is dit de beste tijd om deze te downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.