Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Clipboard, nog beter kopiëren en plakken!

Redactie
23 januari 2009, 12:58
1 min leestijd
Clipboard, nog beter kopiëren en plakken!

Er is gisteren een bericht op ispazio verschenen, waaruit blijkt dat er weer een nieuwe copy & paste app komt! Dit is een uitgebreidere app dan Clippy, waar we eerder over spraken.

Lees verder na de advertentie.

Met Clipboard moet je eerst je cursor neerzetten op de plek waar je wilt beginnen met selecteren, vervolgens kun je op een knop drukken om het selecteren te starten. Nu selecteer je de plek tot waar je het wilt selecteren, nu hoef je alleen nog op een andere knop te drukken om het selecteren te beëindigen en de tekst te kopiëren!

Clipboard is niet net zoals Clippy gelimiteerd tot één ruimte voor copietjes, je kunt door je hele kopieergeschiedenis bladeren en dat allemaal opnieuw plakken!
Nog een mooie feature waar ze het over hebben is het volgende: het blijkt ook mogelijk om met een javascriptje gewone tekst te copieren!
Ispazio belooft dat ze zullen updaten, ik probeer jullie ook up to date te houden.

update!
Clipboard is zojuist onder de naam hClipboard in cydia verschenen! Na het installeren ga je naar instellingen (die van apple), dan Algemeen, Toetsenbord, Internationale versies hier kun je hClipboard aanzetten. dan kun je bij je toetsenbord op het wereldicoontje klikken om bij je clipboard te komen!
En ik moet zeggen: het werkt goed! wat vinden jullie ervan?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu