Clevertanken app laat je benzine- en dieselprijzen vergelijken op je iPhone

Redactie
22 februari 2013, 7:28
1 min leestijd
Clevertanken app laat je benzine- en dieselprijzen vergelijken op je iPhone

Er is een nieuwe iPhone app uitgebracht waarmee het mogelijk is om de prijzen van benzine en van diesel te vergelijken. Met de Clevertanken app op je iPhone hoef je nooit meer geld uit te geven dan nodig is voor een volle tank.

Kleur bepaalt de prijs

Clevertanken-appHet handige van de Clevertanken app is dat de kleuren van de pictogrammen laten zien of je met een goedkoop of duur tankstation te maken hebt. Om de locaties van de pompstations te tonen, maakt de app gebruik van Google Maps. Ook kun je Google Streetview in de app gebruiken om een indruk te krijgen hoe het pompstation eruit ziet. Zoom je uit op de kaart, dan zie je blauwe rondjes en weet je waar de tankstations te vinden zijn. Zoom je in dan worden de kleurindicaties zichtbaar die naar de prijzen verwijzen.

Algemene informatie

Naast de mogelijkheden om de prijzen van diesel en benzine te vergelijken, kun je ook algemene informatie over een pompstation vinden in de Clevertanken app. Wil je deze informatie zien, dan druk je simpel op het pijltje dat achter de naam van het pompstation staat. Je ziet dan de openingstijden en de actuele brandstofprijzen. Wil je daar vervolgens gaan tanken, dan druk je op de knop Route en wordt de weg gewezen.

De app Clevertanken is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's