Clear update maakt app universeel, Clear+ gaat verdwijnen
Roel van Hout

Dankzij een Clear update is de revolutionaire taken-app vanaf nu universeel te gebruiken. Clear+ heeft ook een update gekregen, maar zal op korte termijn gaan verdwijnen.

Voor wie het verschil niet weet: Clear+ verscheen als iOS 7 versie van de mega populaire taken app Clear. Het probleem: er moest voor betaald worden, en daar waren de gebruikers van Clear nu niet bepaald over te spreken.

Geen fan van Clear? Er zijn genoeg andere goede taken apps!

Vanuit ontwikkelaar Realmac is het ook wel te begrijpen, maar deze bond uiteindelijk toch in: Clear+ zal op ten duur gaan verdwijnen. De app heeft nu een update gekregen die het mogelijk maakt om takenlijsten te migreren naar de gewone Clear, maar zal ondanks de update van vandaag niet al te lang meer in de App Store blijven staan.

Clear update komende week twee keer gratis te downloaden

Buiten de universele ondersteuning voegt de Clear update niets toe, maar RealMac laat wel weten dat de update (en dus de hele app) ook voor nieuwe gebruikers de komende week twee keer gratis te downloaden zal zijn. Wanneer is nog niet duidelijk, maar we zullen dat voor je in de gaten houden. Aangezien de app best pittig geprijsd is (4,49 euro) zal RealMac de app niet al te lang gratis beschikbaar stellen.

Als je Clear al had, of Clear+ gebruikte, kun je beide updates in ieder geval alvast gratis downloaden. Let er als Clear+ gebruiker dus op dat je Clear meepakt als-ie gratis is, zo voorkom je dat je twee keer betaalt voor dezelfde app!

Clear Todos

Realmac Software

6 (12 reviews)
€ 5,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.