Classics, 16 boeken op je iPhone
Redactie

In oktober schreven we er al over, classics op de iPhone. Met deze applicatie kan je bekende ebooks lezen op je telefoon. De eerste reacties op deze applicatie waren niet positief. “Leuk idee, maar dit gaat mensen niet aanzetten tot lezen.” Nu de applicatie eindelijk in de App Store te vinden is heb ik daar mijn twijfels over.

<p></p>Op dit moment staan er 16 boeken in de virtuele boekenkast, meer boeken worden gratis toegevoegd door de updates. Enkele bekende titels zijn Dracula, The jungle book en Alice in Wonderland. Dit zijn volledige boeken met originele teksten.

 

Als je een boek aan het lezen bent, ziet dat er heel leuk uit. Een pagina omslaan, een boekenlegger plaatsen, noem het maar op, alles ziet er mooi geanimeerd uit. Je hebt echt het gevoel dat je een engels boek aan het lezen bent.

Ik zou graag een update zien in de toekomst, waarbij je zelf ebooks kan toevoegen in de boekenkast. Waarschijnlijk komt dit er zeer binnenkort aan, aan de geruchten te zien. Op deze manier wordt het mogelijk om je eigen Nederlandstalige boeken toe te voegen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want de applicatie kost nog geen tweeënhalve euro, en is te vinden in de App Store. Probeer voor die prijs maar eens 16 boeken te kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.