Dit zijn de 4 nieuwe toevoegingen aan Clash Royale

Rutger Otto
3 mei 2016, 14:24
2 min leestijd
Dit zijn de 4 nieuwe toevoegingen aan Clash Royale
Clash Royale

Clash Royale

Gratis

Reviewscore

8

Clash Royale heeft zijn eerste echt grote update gekregen. Het populaire multiplayerspel met kaarten voegt verschillende nieuwe functies toe, in dit artikel lees je er alles over.

Lees verder na de advertentie.

Clash Royale update

Clash Royale is een game van de makers van Clash of Clans. In deze spin-off speel je online tegen anderen een strategisch spel, waarbij je speelkaarten op een veld legt. Die worden omgezet in poppetjes die het opnemen tegen je tegenstander. Daarmee verdien je goud en schatkisten waarmee je nieuwe kaarten ontgrendelt en je manschappen traint. Zo word je sterker en sterker.

Er zijn al wat kleinere updates voor Clash Royale geweest, maar versie 1.3.2 is de grootste update tot nu toe. Hieronder lees je wat er nieuws is.

clash royale update

1. Nieuwe kaarten

In totaal verwelkomt Clash Royale zes nieuwe kaarten. Die kun je in spelrondes inzetten om het leven van je vijand zuur te maken. Het gaat hier om één gewone kaart (vuurgeesten), een zeldzame kaart (oven) een epische kaart (wachters) en een zwikje legendarische kaarten (lavahond, mijnwerker en Vonkje). Laatstgenoemde kaarten zijn legendarisch omdat ze het lastigst te verkrijgen zijn.

2. Beloningen

Ook het beloningssysteem is veranderd. Zo krijg je nu bij elke overwinning goud, zelfs als je kistvakken helemaal vol zijn. Wat kisten betreft: daarmee heb je nu meer kans op een goede buit. In de kaartenwinkel kunnen voortaan legendarische kaarten verschijnen zodra je de legendarische arena hebt bereikt.

3. Kijk mee met anderen

In het menu van de app vind je nu TV Royale. Je ontgrendelt de feature bij arena 1 en hiermee kun je de beste gevechten in elke arena bekijken. Ook kun je meekijken met vriendschappelijke gevechten en met confetti in de arena gooien.

4. Kaartenbalans verbeterd

Had je altijd het gevoel dat sommige kaarten oneerlijker waren dan anderen omdat ze zo sterk zijn? Met de nieuwste update heeft ontwikkelaar Supercell daar goed naar gekeken. Voor een aantal kaarten is de balans daarom aangepast.

Clash Royale is gratis te downloaden in de App Store. Je kunt gratis spelen, maar er zijn in-app aankopen aanwezig.

Clash Royale

Supercell

Gratis via App Store

Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Clash Royale
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu