Clash Royale toernooien-update: de 5 grootste verbeteringen op rij

Thomas Haenen
4 juli 2016, 15:35
2 min leestijd
Clash Royale toernooien-update: de 5 grootste verbeteringen op rij
Clash Royale

Clash Royale

Gratis

Reviewscore

8

Supercell pakt flink uit met de nieuwe Clash Royale-update. Naast verschillende nieuwe kaarten en een nieuwe arena worden aan Clash Royale toernooien toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Clash Royale toernooien update

Clash Royale is een competitieve online game waarin je met jouw kaarten strijdt tegen spelers van over de hele spelers. Het is in deze Clash of Clans spin-off zaak om binnen enkele minuten je tegenstander te verslaan met jouw ridders, monsters en andere wezens. Met iedere overwinning ontgrendel je nieuwe kaarten en worden je bestaande kaarten sterker. Het spel verscheen eerder dit jaar maar kent inmiddels al miljoenen spelers wereldwijd.

1. Toernooien

Supercell, de ontwikkelaar van Clash Royale, heeft zojuist een forse nieuwe feature aan de game toegevoegd. Met Clash Royale toernooien kun je altijd een nieuwe uitdaging bij jou in de buurt vinden. Voor een paar juwelen kun je een toernooi starten waar iedereen uit jouw omgeving aan mee kan doen – zo kun je strijden tegen de beste spelers uit Amsterdam, Nijmegen of waar je ook woont.

Clash Royale toernooien update

Meedoen aan Clash Royale toernooien is gratis, en er zijn flinke prijzen aan verbonden. Iedereen die in de bovenste helft van de ranking eindigt, krijgt een speciale Tournament Chest. Hoe meer deelnemers een toernooi kent, hoe groter het aantal prijzen in de Clash Royale schatkist automatisch wordt. Je uiteindelijke plaats bepaalt hoe vol de schatkist is, en hoe waardevol de gewonnen kaarten zijn. In een blogpost geeft de ontwikkelaar aan dat voor de grootste toernooien schatkaarten met wel 15.000 kaarten beschikbaar zullen zijn.

2. Vier nieuwe kaarten

Ook als je geen trek hebt in toernooien is er nog veel te vinden in de 1.4.0 update van Clash Royale. Supercell heeft bijvoorbeeld ook vier nieuwe kaarten toegevoegd: de ijsgeest (een gewone kaart), de bowler (epische kaart) en de houthakker en stam (beide legendarisch). De kaarten zullen per direct opduiken in het spel en de schatkisten. Het loont dus om de komende dagen fanatiek schatkisten te gaan openen.

3. Nieuwe arena

Ook het aantal plekken om in te vechten is uitgebreid, door de toevoeging van de Bevroren Bergtop-arena. Om in de nieuwe arena te spelen moet je wel aardig je best doen. Pas nadat je 2300 trofeeën hebt verzameld kun je op de bevroren bergtop spelen. Een mooie afwisseling voor fanatieke spelers dus.

4. Verbeterde kaartbalans

Om het spel wat eerlijker te maken is de kracht van enkele kaarten aangepast. Zo is het reuzeskelet nu 20 procent krachtiger geworden, terwijl de bommentoren 6% meer hitpoints heeft. Een compleet overzicht van balansaanpassingen is bij Supercell te vinden.

5. Kleine aanpassingen

Tot slot zijn er nog een groot aantal kleine verbeteringen doorgevoerd. Zo worden goede spelers nu vaker getoond bij TV Royale, en is de plek van die videofunctie in de app veranderd. Je kunt je kaartenverzameling nu sorteren op Arena, elixerkosten of zeldzaamheid. Ook zijn er verschillende nieuwe achievements toegevoegd.

Clash Royale

Supercell

Gratis via App Store
Bron: Supercell
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu