CityZapper brengt de stadsgids naar je pols
Redactie
CityZapper stadsgids

CityZapper stadsgids

Gratis

Onze score

7,5

Tips en nieuws over meer dan 90 verschillende steden zijn door CityZapper verzameld in één app. Deze heeft nu ondersteuning gekregen voor weergave op de Apple Watch.

Stadsgids om je pols

Alle bezienswaardigheden, restaurants, hotspots en musea worden behalve in de app nu ook weergegeven op het horloge om je pols via de Apple Watch. Handig als je niet je hele stedentrip met je neus in je mobiel wilt zitten. Daarnaast heeft de app enkele handige nieuwigheden gekregen, waaronder de mogelijkheid tot push-notificaties op je wearable als je je binnen een straal van 100 meter van een in de stadsgids genoemde locatie bevindt. Zo vind je de leukste hotspots en de gezelligste café’s zonder moeite. Druk op de notificatie om meer informatie te krijgen over de plek of selecteer routenavigatie om Apple Kaarten te starten.

CityZapper heeft tot slot een ‘Vlakbij’-functie, waardoor je zelf kunt zien welke bezienswaardigheden in de buurt zijn. Wil je in het buitenland liever niet te veel geld uitgeven aan data, dan kun je voor één euro de kaart downloaden. De tips zijn zo ook offline te bekijken.

CityZapper.com downloaden

Voor een gids betaal je overigens 2,99 euro, of 9,99 euro voor alle 90 gidsen. Er zijn acht stadsgidsen gratis te downloaden, namelijk die van Aken, Alesund, Bern, Düsseldorf, Edmonton, Mons, Portland en Wroclaw. Om de app te downloaden is minimaal iOS 8.0 vereist en moet er 28,6MB aan vrije opslagruimte beschikbaar zijn.

[app 937256842]

CityZapper stadsgids
CityZapper stadsgids
CityZapper stadsgids
CityZapper stadsgids
CityZapper stadsgids

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.