City Guide app leidt je met je iPhone door Utrecht

Utrecht is een veelzijdige stad met leuke bezienswaardigheden, evenementen en attracties. Als je de leukste plekjes in Utrecht wilt ontdekken, dan is het zeker aan te raden om de Utrecht City Guide app op je iPhone te downloaden.

Complete gids voor Utrecht

De gratis City Guide app is gelanceerd door de VVV in Utrecht. Het is een complete gids met uitgebreide en praktische informatie over de interessantste locaties. Je hebt niet alleen toegang tot informatie over bezienswaardigheden in de stad, maar komt ook alles te weten over winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden. Heb je nog geen slaapplek? Dan gebruik je de app om te zien waar je kunt overnachten.

Voor het eerst in Utrecht?

In het opstartmenu vind je specifieke informatie voor als je niet eerder in Utrecht bent geweest. De VVV heeft daarvoor een overzicht samengesteld van dat, wat je echt gezien moet hebben. Verder vind je in het opstartmenu drie andere onderdelen, zoals ‘Zien en doen in Utrecht, Eten en drinken in Utrecht en Winkelen in Utrecht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Agenda met evenementen

Wat ook handig is aan de Utrecht City Guide app is de agenda met evenementen. Via het menu kun je eenvoudig toegang krijgen tot de agenda met evenementen. Verder kun je nog informatie vinden over het openbaar vervoer in Utrecht. En is er nog een lijst beschikbaar met een overzicht van WiFi locaties.

De Utrecht City Guide app kun je gratis downloaden op je iPhone. De app is in het Nederlands, maar ook in het Engels beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.